ABD'li Öğrenci, Üstsüz Selfie Çekeyim Derken Devriye Aracına Çarptı

1
0
0
0
0
Geçtiğimiz çarşamba günü yaşanan olayı magazin yönü bir yana, direksiyon başındayken akıllı telefon kullanma hastalığının geldiği son noktayı gösterir nitelikte.

ABD’nin Teksas eyaletinde Miranda Rader adında 19 yaşındaki bir öğrenci, Snapchat uygulmasıyla erkek arkadaşına göndermek üzere seyir halinde "selfie" çekeyim derken, polisin devriye aracına çarptı.

ABC News’de yer alan habere göre; kaza sonrasında polisin neden çıplak olduğunu sorduğu Rader, erkek arkadaşına göndermek üzere bir Snapchat fotoğrafı çekmekte olduğu cevabını veriyor. Ayrıca yanında açık bir de şarap şişesi bulunduğu da haberde belirtilen hanım kızımızın kazada kimsenin yaralanmamasından dolayı şanslı olduğu belirtilmiş. Polis tarafından tutuklanan Miranda Rader, araç kullanırken telefon kullanılmasına dair yeni yaptırımlar getirilmesinin gerektiği tartışmalarına da yol açmış durumda.

Üstsüz, ördek dudaklı, nasıl isterseniz öyle çekin selfienizi tamam da mümkünse trafikte olmasın. İçki de aynı şekilde. Zira böyle dandik bir şey için hiç suçu olmayan diğer insanların hayatlarını tehlikeye atmak, zaten başlı başına tartışılması gereken bir konu.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/student-taking-topless-selfie-crashes-into-police-car-police-say/#ftag=CAD590a51e
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0