Üyeliği Sadece "1100 Dolar" Olan Uygulama: Rich Kids

1
1
0
0
0
Rich Kids isimli yeni bir sosyal medya uygulaması aylık 1100 dolara sizi diğer “zengin çocuklarla” aynı ortama sokuyor.

Rich Kids isimli yeni bir sosyal medya uygulaması aylık 1100 dolara sizi diğer “zengin çocuklarla” aynı ortama sokuyor. Eğer çok pahalı diyorsanız, üzgünüz; size göre bir sosyal ağ değil.

“Herkes Instagram’da hesap açabilir ama yalnızca zenginler burada profillerinin olmasını karşılayabilirler” diyor uygulamanın tanıtım yazısında. “Birçok yeni takipçiniz olacak, fakat bu Instagram’ın kuru kalabalığında, fakirlerin arasında bulamayacağınız bir takipçi kitlesi. Hakettiğiniz özel ilginin tadını çıkarın.”

Rich Kids, iOS App Store’da herkese açık. Fakat yalnızca 1100 dolarlık aylık ücreti ödeyenler paylaşımda bulunabilecek. Fikrin çıkış noktası yüz binlerce kullanıcı arasında kişilerin farkedilmesinin zorluğundan kaynaklanıyor. “Kimse sizi görmeyince zengin olmak çok sıkıcı” diyor websitesi.

Rich Kids’in misyon belgesinde “Farklı birşey yarattık. Kullanıcılarımızın daha zarif ve anlamlı bir şekilde görünür olabileceği yeni bir sosyal ağ bu” diyor. “Yaşamını diğerleri ile paylaş ve gerçek bir hayran kitlesi yarat. Yalnızca zengin çocuklar fotoğraflarını paylaşabilir”.

Bir röpörtajında şirketin CEO’su Juraj Ivan aylık kazancın dörtte birinin fakir çocukların eğitimine ayrılacağını söylüyor. Bu sosyal ağ yeni bir fikir değil, 2014’de “Zenginler için Facebook” diye bir sosyal ağ çıkmıştı. Social1000 de aynı fikri 2008’de yapmıştı. Bunlara ek olarak “I Am Rich” uygulamasını da unutmamalıyız.

Kaynak : http://www.pcmag.com/news/348648/are-you-rich-prove-it-on-the-1-100-rich-kids-app
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0