Uygun Fiyatıyla Dikkat Çeken Nokia X5'in Yeni Lansman Tarihi Duyuruldu

17
3
2
1
1
Daha önce tanıtım tarihi olarak 11 Temmuz 'u belirleyen Nokia, ufak bir ertelemenin ardından yeni lansman tarihini duyurdu.

Özellikle Çin’de yaşadığı yükseliş ile beraber eski günlerine dönme potansiyelini gözler önüne seren Nokia, bahsi geçen yükselişin etkilerini ve yaz mevsiminin durgunluğunu en verimli şekilde kullanmaya kararlı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Çin pazarında Nokia X6’nın kapış kapış gitmesini ve stokların anında erimesini, X6’yı dünya pazarına açacağını duyurarak kutlayan Nokia, bu kez gözünü Nokia X5’e dikti.

Nokia X6’nın daha uygun fiyatlı opsiyonlarından biri olan Nokia X5, sızıntılar dahilinde fiyatı ile tüm dünyanın ilgisini üstüne çekmiş durumda. Çin bölgesinde 120 dolar civarında bir fiyata satılacağı bilinen cihazın, dünya pazarındaki fiyatının da son derece uygun olacağını söylemek mümkün.

Uygun fiyatının yanında 13MP+ 5MP çift arka kamera konfigürasyonuna sahip olacak cihazın 3GB, 4GB ve 6GB RAM varyasyonlarının yanında MediaTek Helio P60 yonga setine sahip olacağı biliniyor. 8MP ön kamerası bulunan 3000mAh’lık X5’in global pazara Android sürümü ile açılacağı aşikar.

Ürünün 11 Temmuz olarak belirlenen tanıtım ve lansman tarihi konusunda sorunlar yaşayan Nokia cephesinin, eğer hava muhalefetine dair bir sorun olmazsa, X5’i yarın itibariyle dünyaya tanıtması bekleniyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Nokia-X5-announcement-event-July-17_id106652
17
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
1
1