Uygun Fiyatta En İyi Ses Kalitesi: HTC Desire 10 Lifestyle Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
HTC’nin özellikle tasarım ve ses kalitesinde iddialı olacağı yeni orta segment akıllı telefonu Desire 10 Lifestyle’ın detayları paylaşıldı.

Bir dönem akıllı telefon segmentinde kötü günler geçiren ancak son dönemde HTC 10 cihazıyla ve yeni tanıtacağı Nexus modelleriyle tekrar toparlanmaya başlayan HTC’nin orta seviyede satışa sunduğu Desire serisinin yeni üyesi ortaya çıktı.

Desire serisinin yeni üyesi HTC Desire 10 Lifestyle, orta segmentte teknik özellikleri bir kenara bırakıp şık tasarım ve yüksek ses kalitesiyle öne çıkan bir model olacak.

Desire 10 Lifestyle’ın Özellikleri Neler?

İlk ortaya çıkan bilgilere göre cihazda 5.5 inçlik 720p (HD) çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. Cihaz gücünü dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemciden alıyor. Henüz işlemcinin modeli tam olarak bilinmese de, iddialar cihazda giriş seviye bir işlemci bulunacağı yönünde.

2GB RAM / 16GB depolama alanı ya da 3GB RAM / 32GB depolama alanıyla tüketicilerin karşısına çıkacak HTC Desire 10 Lifestyle, 13MP çözünürlüğünde arka ve 5MP çözünürlüğünde ön kamerayla birlikte geliyor.

Orta Segmentte En İyi Ses Kalitesi!

Özellikle ses konusunda en iddialı markalardan biri olan HTC, bu modelinde de özellikle ses deneyimi üzerinde duruyor. 

Cihazda HTC’nin stereo, Hi-Fi destekli BoomSound hoparlörü yer alıyor. Ayrıca cihazın 24-bit ses çıkışı da mevcut. Böylelikle HTC Desire 10 Lifestyle sahipleri hem hoparlör hem de kaliteli bir kulaklıkla cihazda kaliteli bir ses deneyimi yaşayacak.

HTC Desire 10 Lifestyle hakkında resmi bir bilgi mevcut değil ancak birçok özelliği ortaya çıkan cihazın Eylül ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Not: Cihaza ait bir görsel henüz bulunmuyor, haberdeki görseller temsilidir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0