Üzerinde Tam 28 Port Bulunan Dev USB Çoğaltıcı

0
0
0
0
0
Bilgisayarlarımızda sınırlı sayıda USB port girişleri olduğu için ekstra USB Hub’lar ile idare ediyorduk. Ancak Manhattan Products tarafından geliştirilen bir Hub, toplam 28 porta sahip.

Günümüzde dizüstü bilgisayarlarının kullanımı yaygınlaşması ve tasarım gereği ince üretilmesi sebebiyle USB 2.0 / 3.0 Port’ları 2-3 adetle sınırlı oluyor. Kullandığımız aksesuarlar ve flash bellekler için oldukça düşük olan bu sayı oranını yükseltmek amacıyla harici USB Hub’lar takarak idare etmeye çalışıyorduk.

Ancak Manhattan Products tarafından geliştirilen MondoHub Master USB hub, 24’ü USB 2.0 ve kalanı da USB 3.0 olacak şekilde toplamda 28 port’a sahip. Ayrıca MondoHub’un tek bir USB kablo üzerinden çalıştığını ve Windows- Mac ile uyumlu olduğunu da belirtelim. 

Sahip olduğu 28 port ve 56 Dolar’lık fiyatıyla beraber bu cihaz işlerinizi oldukça rahat bir şekilde görmenizi sağlayacaktır. Taşınabilri boyutlarda olduğu için de çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Eğer ürünü beğendiyseniz buradan satın alabilirsiniz. 

Kaynak : http://laughingsquid.com/connect-and-charge-multiple-devices-with-the-28-port-mondohub-master-usb-hub/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0