Valve, Team Fortress 2 Eşyası Satın Alanlara Geri Ödeme Yapacak

18
2
2
1
1
Geçtiğimiz haftalarda Team Fortress 2'ye gelen güncelleme ile bir hata oluştu ve her kasadan değeri yüksek olan şapkalardan çıktı. Bu şapkaların yayılmasıyla fiyatları çok düştü ve bu şapkayı pahalı alarak zarar eden çok insan oldu. Valve yaptığı açıklama ile zarar eden kullanıcılara para iadesi teklif etti.

Geçtiğimiz hafta Team Fortress 2 güncellemesiyle ortaya çıkan bir hata, son derece değerli "Olağandışı Şapkaların" Tedarik Sandıklarından (yağma kutuları) garantili bir düşme ihtimaline gelmesini sağladı ve bu, binlerce dolarlık bir aralıkta olmasa da normalde yüzlerce satış yapan bu öğelerin fiyatlarını büyük ölçüde düşürdü. Valve bu hatayı düzelttiğinde ve etkilenen eşyaları ticarete geçirdiğinde, uzun süredir oyuncu kontrollü ekonomi karmakarışık bir hale geldi.

team fortress 2

Valve'ın geçen hafta vaat ettiği haftasonu güncellemesi nihayet geldi, bugün şirketin "2019 Sandığı Depresyonu" olarak adlandırılan bu olağandışı durumu düzeltmek için ne gibi adımlar attığını ayrıntılandı.

Buna göre, bir kullanıcı hatadan kaynaklı bir sandıktan çıkan ilk "Olağandışı şapka" herhangi bir kısıtlama olmadan takas edilebilecek. Ancak, bu hesaplarda bulunan diğer tüm alışılmadık ürünler bu hesaplarda kalıcı olarak alım satım yapmaktan mahrum olacak.

Bazı kullanıcılar Valve'ın yeni renkli başlıklarını korumalarına izin vermekten mutlu olurken, piyasa o gün dalgalanırken bu “değersiz” eşyalara para harcayanlar için Valve, geri ödeme teklifinde bulunacak. Bu geri ödemeler, hatanın yürürlükte olduğu dönemde "Steam Community Market veya Mann Co. Mağazasından" satın alınan tüm şapka, kasa veya anahtarların harcanan fiyatı için geçerli olacak.

Bu geri ödeme sayfası yaklaşık bir hafta içinde çevrimiçi olacak. Ayrıca, Valve durumdan dolayı özür dilemeye devam etti ve böyle bir şeyin tekrar olmasını önlemek için yeni güvenlik önlemleri aldığını söyledi.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/valve-addresses-team-fortress-2s-bugged-unusuals-situation-offers-refunds
18
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
2
2
1
1