Ve Google Resmi Olarak Onayladı: Gelecek Planlarımızda Nexus Yok

1
0
0
0
0
Ve Google Resmi Olarak Onayladı: Gelecek Planlarımızda Nexus Yok
Dün akşam yeni telefonu Pixel’i duyuran Google, bundan sonraki planları arasında Nexus’ların olmadığını doğruladı.

Google, aslına bakarsanız kimse için sürpriz sayılmayacak bir açıklamada bulundu. Dün akşam kendi yapımı olduklarını ön plana çıkardığı #madebygoogle lansmanı ile Pixel telefonlarını duyuran Google, bundan sonra önceliklerinin Pixel’lerin olacağını ve Nexus’ların daha arka planda kalacağını doğruladı.

Aslında şöyle bir söylenti de var: Google, hala Nexus cihazlar üretebilir. Çünkü özünde Nexus’lar, Google için her zaman geliştirici rolünü üstlenmiş ve daha sonra üretilecek cihazlar için bir referans olacak şekilde tasarlanmıştır. Yani bundan sonra da Nexus adıyla yeni telefonlar görebiliriz, çünkü Pixel’lerin iyileştirilmesi açısından örnek bir telefona her zaman ihtiyaç duyacaklar.

Son olarak Google, yazılım ve donanım parçalarının birbirleriyle bağlı olduğu ürün paketleri ile Apple’ın topraklarına girip onlara ciddi bir rakip olma niyetinin olduğunu #madebygoogle ile iyice açığa çıkardı. Bakalım bu istekleri dün akşamki gazın etkisiyle alıp başını gidecek mi yoksa beklentilerin altında mı kalacak? Yakın zamanda göreceğiz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0