The Irishman'in Yıldızı, Venom 2'nin Oyuncu Kadrosuna Katıldı

7
4
1
1
0
Başrolünde Tom Hardy’i izlediğimiz R-Rated (18+) türündeki süper kahraman filmi Venom, beyaz perdedeki macerasına önümüzdeki yıl devam edecek. Yönetmenliğini Andy Serkis’in yaptığı Venom 2’nin oyuncu kadrosuna, son olarak The Irishman’de oynayan İngiliz aktör Stephen Graham da katıldı.

Spider-Man’in ezeli düşmanlarından biri olan Venom, 2018 yılında solo filmi ile karşımıza çıkmıştı. Sony’nin yaratmak istediği R-Rated (+18) süper kahraman evreninin ilk meyvesi olan film, dünya çapında 856 milyon dolar hasılat toplayarak, beklentilerin bir hayli üstüne çıkmıştı.

Justice League ve Wonder Woman gibi diğer DC yapımlarını geride bırakan Venom, hakettiği devam filmini Sony’den kapmayı başarmıştı. Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson ve Naomie Harris gibi isimlerin, ilk filmdeki rollerine geri döneceklerini biliyoruz. Şimdi bu oyuncuların arasına İngiliz aktör Stephen Graham da katıldı.

Sony Venom 2

Martin Scorsese’nin üç buçuk saatlik Netflix filmi The Irishman’de oynayan Graham, filmde Anthony 'Tony Pro' Provenzano karakterine hayat veriyor. Öte yandan Hardy ve Graham’ın yolları ilk kez kesişmiyor. İngiliz aktörler, FX TV dizisi Taboo’da da aynı seti paylaşmışlardı. Graham’ın filmografisinde Snatch, Köstebek, Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı ve Rocketman gibi yapımlar da bulunuyor. 

İlk Venom filminin yönetmenliğini yapan Ruben Fleischer, koltuğunu Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde canlandırdığı Gollum karakteriyle tanınan Andy Serkis'e devretmişti. Venom 2’nin senaryosunu ise ilk filmde olduğu İngiliz yazar Kelly Marcel kaleme alacak. Gişe hasılatı bakımından tarihin en başarılı 100 filmi arasında yer alan Venom’un, devam filminde nasıl bir performans göstereceği ise büyük bir merak konusu. Venom 2, Ekim 2020’de izleyicilerle buluşacak. 

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/venom-2-adds-excellent-character-actor-stephen-gra/1100-6471972/
7
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
1
1
0