Vestel'in Yeni Tasarım Ödüllü Yerli Akıllı Telefonları Daha Tanıtılmadan Ortaya Çıktı!

5
4
0
0
0
Webtekno olarak A Design Award aracılığıyla ortaya çıkan Vestel'in yeni akıllı telefonlarının tüm teknik özellikleri ve tasarımını sizlerle paylaşıyoruz!

Yerli akıllı telefon üretimi konusunda yoğun çaba sarfeden markaların başında gelen Vestel, şu ana kadar modellerinin ne kadar iyi ya da kötü olduğu tartışılsa da sürekli hem kendini hem de modellerini geliştirmeye devam ediyor.

Özellikle yerli telefonlara taksit geleceği haberiyle Vestel'in yeni modelleri oldukça merak edilirken, şirketin Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2017 kapsamında tanıtacağı yeni iki akıllı telefonunun detaylarını paylaşıyoruz.

A Design Award aracılığıyla ortaya çıkan görsel ve teknik özelliklere göre hemen hemen tüm detaylarını öğrendiğimiz Vestel'in yeni iki akıllı telefonu biri giriş - orta seviyede yer alırken biri ise orta - üst seviyede yer alıyor. Ayrıca itiraf etmek gerekiyor ki, ortaya çıkan iki model de şık tasarımı ve başarılı teknik özellikleriyle öne çıkıyor.

Vestel Venus Leo

Vestel Venus Leo koduna sahip olan ve Vestel Venus V4 olarak tanıtılması beklenen (Venus Leo olarak da çıkabilir) yeni Vestel modellerinden ilki gücünü Snapdragon 430 işlemcisinden alıyor ve cihazda 3GB RAM / 32GB depolama alanına yer veriliyor. 3000mAh kapasiteli bataryası olan cihazın 8MP çözünürlüklü ön ve 13MP çözünürlüklü OIS destekli arka kamerası mevcut. Tasarım anlamındaysa oldukça şık görünen cihaz 5 inçlik Full HD çözünürlüklü ekrana sahip.

Cihazın görüntüsü:

Vestel Venus Vega 5,7

Vestel Venus Vega 5,7 olarak kodlanan ve Vestel Venus V4 Premium (ya da Venus Vega) olarak tanıtılması beklenen cihaz adından da anlaşılacağı gibi 5.7 inçlik QHD çözünürlüklü büyük ekranıyla dikkat çekiyor. Cihaz gücünü Snapdragon 652 işlemcisinden alıyor. 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip cihazda 8MP çözünürlüklü ön kamera, 21MP çözünürlüklü OIS destekli arka kamera ve 3400mAh batarya bulunuyor. Tıpkı Venus Leo gibi Vestel Venus Vega da oldukça şık bir tasarıma sahip.

Cihazın görüntüsü:

Açıkçası objektif bir şekilde bakmak gerekirse daha önceki modellerinde beklenen başarılı ürünleri veremeyen Vestel, kendini geliştirerek bu yıl harika telefonlarla tüketicilerin karşısına çıkacak. Fiyat konusunda da uygun fiyatlarla gelirse, gerçekten Vestel'in bu cihazlarla uluslararası arenada da başarı getirme imkanı yüksek.

Sizin de yeni iki Vestel telefonuyla ilgili yorumlarınızı haberin altına bekliyoruz.

5
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
0
0
0