Vestel ve Arçelik, İlk Yerli OLED TV’lerini Duyurdu!

2
0
0
0
0
Vestel ve Arçelik, üretimine başladıklarını duyurduğu ilk yerli OLED TV’lerin yakında kullanıcılarla buluşacağını duyurdular.

Türkiye’nin iki önemli yerli üretici şirketi olan Arçelik ve Vestel, OLED TV ürettiklerini duyurdular. TV izleme deneyimini daha üst seviyelere çıkaracak olan bu TV’lerle ilgili ilk olarak Arçelik’in üreteceği modele bir bakalım.

Gerçeğe yakın ve canlı görüntü kalitesiyle birlikte metalik bir tasarıma sahip olan televizyon, 65 inç büyüklüğünde ve 6.5 mm inceliğinde. 4K Picture Perfection teknolojisiyle geliştirilmiş Ultra HD çözünürlükteki televizyon, HDR (yüksek kontrast görüntü), Video Color Gamut (geniş renk yelpazesiyle en gerçekçi renkler), Micro Dimming (karanlık sahnelerde en ince detayların bile görüntülenmesi) gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor. 

Vestel OLED TV ise titreşimsiz görüntülerle en gerçekçi siyah renkler ve kusursuza yakın bir görüntü sunuyor. Piksel aydınlatma sayesinde seçili pikselleri tamamen kapatan OLED TV, mutlak siyah gösterme özelliğine sahip.

Vestel, ilk yerli OLED TV’yi 2-7 Eylül tarihleri arasında Berlin’de gerçekleştirilecek IFA 2016’da sergileyecek.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0