VI. Zeka ve Yetenek Kongresi 29-30 Eylül'de ODTÜ'de

5
4
1
0
0
Her yıl merakla beklenen ve alanının en kapsamlı ve fark yaratan kongresi olan Türkiye Zeka Vakfı ve ODTÜ Eğitim Fakültesi iş birliği ile gerçekleştirilecek olan VI. Zeka ve Yetenek Kongresi, 29-30 Eylül tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kongre, zekâ ve yetenek konularında kuramsal ve deneysel çalışmalar yürüten akademisyenlerden bu alanda uygulama yapan eğitimcilere, zekâsını ve yeteneğini kendi çalışma alanında gösteren toplumca tanınmış kişilerden öğrencilere çeşitli ve zengin bir katılımcı profilinin düşüncelerini ve deneyimlerini içeriyor.

Kongre günü panel ve uzmanların sunumlarına paralel olarak ayrı salonlarda sınırlı sayıda kontenjanla gerçekleştirilecek atölye çalışmaları da yapılacak. Atölye katılımcıları, etkileşimli bir ortamda uygulama ve öğrenme olanağına sahip olacaklar.

29-30 Eylül tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek VI. Zeka ve Yetenek Kongresi hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için kongre.tzv.org.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

5
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
1
0
0