Victoria Beckham, Günde 35 Dolar Kazanınca YouTube Kariyerini Sonlandırdı

52
9
3
3
0
Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham, YouTuber'lık kariyerini noktaladı. 109 bin takipçisi olan Beckham, günde sadece 35 dolar kazanınca YouTube'u bırakmaya karar verdi.

İnternet ve akıllı telefon kullanımının yaygınlaşması ise birlikte pek çok kullanıcı, sosyal medya platformlarına bağımlı bir hale geldi. Kullanıcılar, günlerinin çok büyük bir bölümünü sosyal medya platformlarında geçiriyorlar. Hal böyle olunca da kimi kişiler, bu mecralardan para kazanmak için çeşitli girişimlerde bulunuyorlar. 

Bu tarz platformlardan bir tanesi de YouTube. İçerik üreticileri, YouTube'a yükledikleri videolarla hem ünlü oluyor hem de para kazanıyorlar. YouTuber'lık olarak isimlendirilen bu sektöre dahil olan isimlerden bir tanesi de dünyaca ünlü futbolcu David Backham'ın eşi Victoria Beckham'dı. Ancak ünlü modelin YouTuber kariyeri, beklediği gibi ilerlemeyince kısa sürede sona erdi.

Victoria Beckham

Victoria Beckham, bir moda ikonu ve tasarımcı. Dolayısıyla da bu yönde videolar çekiyordu ancak işler, Victoria Beckham'ın çok da istediği yönde ilerlemedi. Video çekmek için büyük masraflar yapan Beckham, bugüne dek sadece 109 bin takipçi kazanabildi ve günlük olarak sadece 35 dolar kazandı. Hal böyle olunca da Beckham, YouTuber'lığı bırakmaya karar verdi. 

Elbette Victoria Beckham'ın YouTube'dan para kazanmaya ihtiyacı yok. Çünkü Beckham ailesinin serveti 450 milyon dolar civarında. Ancak yine de Victoria Beckham, YouTube'dan beklediği geliri elde edemeyince bu yöndeki kariyerini noktalama kararı aldı.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/yasam/victoria-beckham-youtube-basarisizligi,IYBdkx0vNUOwIVgdBjwDxw
52
9
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
52
9
3
3
0