Video Çekmeye Çalışan 3 Genç YouTuber, Trajik Bir Şekilde Hayatlarını Kaybetti

56
9
3
1
0
İnternetin popüler ekiplerinden High On Life grubunun üyeleri Alexey Lyakh, Ryker Gamble ve Megan Scraper; yüzdükleri şelalenin akıntısına kapılarak hayatlarını kaybetti.

Özellikle “selfie” çılgınlığının taze olduğu dönemde kendisinin ilginç bir fotoğrafını çekmeye çalışan insanların trajik ölümlerine dair haberler uzunca bir süre dünya gündemini meşgul etti. Ülkemizde dahi yakın dönemde benzer bir şekilde video ve fotoğraf ile masum bir anı oluşturmak isteyen insanların talihsiz ölümleri sosyal medyada büyük yer buldu.

Geçtiğimiz günlerde ise benzer bir talihsiz olay 3 YouTuber gencin ölümüyle sonuçlandı. Kanada’nın British Colombia bölgesinde yaşanan olayda; içerik oluşturmak ve eğlenmek için bölgede bulunan High On Life grubunun üyeleri: Ryker Gamble, Alexey, Lyakh ve Megan Scraper, Shannon Şelalesi’nden düşerek hayata gözlerini yumdu.

Yerel polisin açıklamasına göre olay, 30 metrelik bir yüksekliği bulunan şelalenin oldukça tehlikeli bir bölgesinde yüzen genç YouTuber’ların şelalenin akıntısına kapılarak düşmesi sonucu gerçekleşti. Trajik bir şekilde hayata gözlerini yuman High On Life grubunun kanalında 1.1 milyon takipçisi ve 500 binden fazla abonesi bulunuyor.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/06/high-on-life-youtube-stars-died-waterfall-accident/
56
9
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
56
9
3
1
0