Vine'ın Kapatılmasındaki En Büyük Suçlu: Vine Fenomenleri

0
0
0
0
0
Vine'ın Kapatılmasındaki En Büyük Suçlu: Vine Fenomenleri
Ortaya çıkan bilgilere göre Vine fenomenleri, Vine'da video yayınlamaya devam etmek için para istemiş ve Vine parayı vermeyince fenomenler farklı sosyal ağlara yönelmiş.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Vine'ın sahibi Twitter şirketi bir döneme damgasını vuran sosyal ağ Vine'ın kapatılacağı ile ilgili bir açıklama yayınlamıştı. Bazı kullanıcıların umursamadığı bazı kullanıcıların ise üzüldüğü Vine'ın kapatılma olayının ardında meğerse çok daha derin konular yatıyormuş.

Vine'ın kapatılmasındaki neden doğrudan düşen kullanıcı sayısı ve kullanıcıların Instagram, Snapchat gibi sosyal ağlarda daha fazla vakit geçirmesi gösterilirken aslında platformun bu hale gelmesindeki en büyük etki Vine fenomenleriymiş.

Söylenene göre Vine yüksek bir ivme yakaladıktan sonra ve Vine'daki fenomenler diğer sosyal ağlarda da ciddi bir kullanıcı sayısına ulaştıktan sonra Vine'da içeriklerini yayınlamaya devam etmek için Vine'dan para istemiş ve Vine'ın para vermeyi kabul etmemesi üzerine birçok sosyal medya fenomeni Vine ile ilişkisini tamamen kesmiş.

Öte yandan Vine yayında olduğu süre boyunca Vine'daki içeriklerin YouTube ve benzeri mecralardan da izleniyor olması kullanıcıların Vine'a kayıt olmadan bile Vine'daki içerikleri takip etmesine imkan sağladığından dolayı Vine hedeflediği kitleye ulaşmayı maalesef başaramamıştı.

Sonuç olarak Twitter yakın zamanda Vine'ı tamamen kapatmaya hazırlanırken Vine'ın satılarak el değiştirmesi gibi seçenekler de bulunuyor. Vine platformunun geleceğini ise bize zaman gösterecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0