VIP Araç Şoförü, UBER Şoförü Zannedilerek Taksicilerce Darp Edildi!

128
18
3
2
0
Bodrum'da bir VIP turizm taşımacılığı yapan aracı UBER aracı sanan taksiciler, araç şoförünü darp etti. Bunun üzerine acenteye ait yüzlerce araç, taksi durağına baskın yaptı.

Bodrum’un Göltürkbükü mahallesinden yolcu alan TÜRSAB üyesi ve taşıma belgesi olan bir VIP araç şoförü, Gölköy taksi durağına bağlı taksicilerce UBER şoförü sanılarak darp edildi. UBER şoförü olmadığını taksicilere anlatamayan şoför, diğer acente şoförü arkadaşlarını arayarak olayın büyümesine neden oldu.

Yüzlerce acente aracı toplandı ve Gölköy taksi durağına doğru yola çıktı. Olayı öğrenen jandarma ekipleri ise taksi durağına giden yolu kapattı. Fakat acente şoförleri taksi durağına gitmek konusunda ısrar edince istikamet değiştirdiler ve dağ yolundan Gölköy taksi durağına ulaşmayı başardılar.

Taksi durağına ulaşmayı başaran acente şoförleri ile taksiciler birbirine girdi. Jandarma, son derece sinirli olan iki grubu ayırmakta zorlandı. Güvenlik güçlerinin kavgayı ayırması ile birlikte taksi şoförleri ile acente şoförleri arasında sözlü atışmalar başladı. Son olarak Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Hasan Kablı ve Bodrum İlçe Jandarma komutanı olaya el atarak iki grubu sakinleştirdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Turizm taşıma şirketi yetkilisi Can Şenkal, TÜRSAB’a bağlı yolcu taşıma işi yaptıklarını, araçlarının tamamının belgeli ve yasal olduğunu belirtirken, arkadaşlarının UBER şoförü sanılarak darp edildiğini, bu olayın gerekli mercilere ulaşması için de söz konusu taksi durağına geldiklerini dile getirdi.

Kaynak : http://www.haberturk.com/taksiciler-uber-sandi-vip-soforunu-tartakladi-2003215
128
18
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
128
18
3
2
0