Virgin America'dan LCD Ekranlı, USB Bağlantılı Canavar Ayakkabı

0
0
0
0
0
Geleceğin ayakkabıları nasıl olur bilemiyoruz ancak bu ayakkabı kafamızda bir şeylerin oluşmasını sağladı.

Bir süre önce Nike, Back to the Future filminde hafızalarımıza kazınan ayakkabıyı hayata geçirmiş, açık arttırmaya sunulan ayakkabı 104.000 dolar gibi ciddi bir rakama satılmıştı.

Ancak Nike'ın ayakkabısını belki fiyat olarak olmasa da cazibe olarak alt edebilecek bir ayakkabı mevcut. Amerikan havayolu şirketi Virgin America, first class (birinci sınıf) uçuşlarının kalitesini belli etmek, biraz da gövde gösterisi yapmak adına inanılmaz bir ayakkabı tasarladı.

''Yürürken first class deneyimini yeniden yaşamanızı'' sağlayan ayakkabı, havayolu şirketinin birinci sınıf kabinlerinin temasını birebir yansıtacak şekilde tasarlanmış. Tıpkı şirketin birinci sınıf koltukları gibi İtalyan beyaz deriden yapılan ayakkabı, dinlendirici LED ışıklara, Wi fi hotspot sistemine, 3 saat süresi olan bataryaya, USB portuna ve film izleyebilmek için LCD ekrana sahip.

Ayakkabınızı bağlamak için ise uçaklarda bulunan kemerlerin birebir benzeri bir sistem mevcut. Uzun lafın kısası Virgin America, ''first class bölümümüz bir ayakkabı olsaydı nasıl olurdu?'' sorusunu gerçekten ciddiye almış ve hayata geçirmiş.

Şimdi gelelim fiyata. Ayakkabının henüz bir fiyatı bulunmuyor. Bunun sebebi ise şu an için bu ayakkabının eBay üzerinden açık arttırılmaya sunulmuş olması. Şu an için en yüksek teklif ise 1,300 dolar.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0