Vivo, EUIPO Üzerinde Üç Adet Marka Tescilledi

5
3
1
1
0
Vivo, geçtiğimiz günlerde üç tane marka tescili gerçekleştirdi. StarX, Domix ve Frista isimlerini tescilleten Vivo'nun gelecekte çıkaracak telefonlarından birinin ismi bu üç markadan biri olabilir.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo'nun bu senenin sonunda yeni bir telefon tanıtacağını gösteren bazı detaylar otaya çıktı. Şirket, Avrupa Birliği Fikrî Mülkiyet Ofisi'nde üç adet marka tescili aldı.

StarX, Domix ve Frista markalarını tescilleten Vivo, bu markaları "9. sınıf" altında tescillettiği görülüyor. Bu sınıf, genellikle bilgisayar, tablet veya diğer mobil cihazlar yerine akıllı telefonlar için kullanılıyor. Aynı kategori altında üç adet marka tescilleten Vivo, bu üç isimden birine sahip bir telefonu yakın zamanda piyasaya sürebilir.

Telefon bu sene içerisinde gelebilir

Vivo, şu anda piyasada olan Vivo iQOO modeli oyun telefonunun biraz düşük performanslı versiyonu olan Vivo iQOO Lite üzerinde çalışmakla meşgul. Yine de bir tık düşük performanslı bir versiyon olmasını beklesek de Vivo iQOO Lite gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alacak. 

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi, bu üç isimden birine sahip bir akıllı telefonu bu senenin sonuna doğru piyasaya sürebilir ya da en azından duyurabilir. Telefonun herhangi bir teknik özelliği ya da dış görüntüsüyle alakalı bir bilgi elimizde bulunmuyor zira bu yalnızca bir marka tescili. Sizce gelecek yeni telefon bu üç isimden hangisine sahip olacak? Yorumlarda fikrinizi belirtmekten çekinmeyin.

Kaynak : gizchina.com/2019/10/04/vivo-files-starx-domix-and-frista-trademarks-at-euipo/
5
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
1
1
0