Vivo, Mobil Oyunculara Özel Şarj Kablosu Tasarladı

25
5
4
4
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, mobil oyunculara özel bir şarj kablosu tasarladı. T şekline sahip bu özel tasarımlı veri aktarım kablosunun ayrıca hızlı şarj özelliği de bulunuyor.

Bugün birçok akıllı telefon üreticisi sadece akıllı telefonlar değil ayrıca bu cihazlar için çeşitli aksesuarlar da geliştiriyor. Bunların en bilindik örnekleri kulaklıklar, şarj cihazları ve şarj kabloları.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo da bu şirketlerden bir tanesi. Şirket, mobil oyunculuğa özel bir Type C veri kablosunu piyasaya sürdü. Özellikle oyuncu kitlesini hedef alan ürün, oldukça kullanışlı bir tasarıma ve fonksiyonlar sahip.

Tasarım ve özellikler

vivo

Vivo’nun yeni mobil oyunculuk veri kablosu, “T” şeklinde bir tasarıma ve telefonun arkasına yapıştırılan bir vantuza sahip. Cihazın arkasına tutturulan bu vantuz, kablonun telefonun arkasından dolaşmasına izin veriyor ve böylece oyun deneyimi yarıda bölünmüyor. Ancak bu kablo sadece Type C şarjlar için kullanılabiliyor.

Şirketin geliştirdiği bu veri kablosu, 2A şarjı destekliyor. Resmi kaynaktan yapıla açıklamaya göre kablo, Vivo ve IQOO akıllı telefonlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Kablo, 44 W ultra hızlı şarj desteği sunuyor ve uyumlu IQOO cihazları %69 dolum oranına sadece 30 dakika gibi bir sürede çıkarabiliyor.

Vivo X27 ise bu veri kablosuyla akıllı telefonun 22,5 W’lık hızlı şarj desteğiyle %57 doluluk oranına yarım saatlik bir sürede ulaşabiliyor. Kablonun uzunluğu yaklaşık 1,2 metre ve özel tasarımı sayesinde kablonun birbirine dolaşma ihtimali de oldukça azalıyor.

Fiyat ve renk seçenekleri

vivo şarj kablosu

Vivo’nun bu mobil oyunculuk için özel olarak tasarladığı kablonun iki farklı renk seçeneği bulunuyor: kırmızı ve mavi. Ürünün fiyatının ise 7,11 dolar yani içerisine vergi ve kâr payı eklenmemiş haliyle 41 TL.

Siz Vivo’nun mobil oyunculara özel tasarladığı bu şarj kablosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Böyle bir ürünü almayı düşünür müsünüz? Fikirlerinizi, yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/12/12/vivo-launches-a-mobile-gaming-oriented-type-c-data-cable/
25
5
4
4
0
Emoji İle Tepki Ver
25
5
4
4
0