Vivo NEX 3'ün Ultra Kavisli Ekranını Gözler Önüne Seren Tanıtım Videosu

16
4
1
1
0
Vivo, ekran paneli telefonun yan kısımlarında devam eden tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken NEX 3 modeli için bir tanıtım videosu ve bazı görseller paylaştı. Vivo'nun NEX 3'le ilgili yaptığı paylaşımlar, telefona olan ilgiyi iyiden iyiye artıracağa benziyor.

Çinli bir teknoloji üreticisi olan ve son dönemlerde piyasaya sürdüğü akıllı telefon modelleriyle yıldızı parlayan Vivo, yeni akıllı telefon modeli NEX 3'le ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle kendine has ekran yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran NEX 3, teknik özellikleriyle de çok konuşulacağa benziyor.

Şimdiyse Vivo, yeni akıllı telefon modeliyle ilgili bazı görseller ve bir tanıtım videosu paylaştı. Yaklaşmakta olan NEX 3'le ilgili yapılan bu paylaşımlar, telefona olan ilgiyi iyiden iyiye artıracağa benziyor.

NEX 3

Vivo'nun NEX 3'le ilgili paylaştığı görsellerde telefonun kendine has ekran yapısı açıkça gösteriliyor. Neredeyse çerçevesiz tasarıma sahip olan NEX 3'ün bu ekranı, telefonun yan kısımlarına doğru neredeyse 90 derece kavisli bir yapıya sahip. 

Paylaşılan bu ekran görüntülerinde herhangi bir ön kameranın olmayışı da dikkat çekiyor. Vivo NEX 3, ikili bir ön kamera kurulumu sahip ve bu kamerlar, açılıp kapanabilir bir yapıda. Vivo, NEX 3'ün açılabilir ön kameralarını tanıtım videosunda açıkça gösteriyor ancak ikinci ön kamera için herhangi bir açıklama yapmıyor. Paylaşılan video, NEX 3'ün 5G bağlantı desteğini de açıkça gözler önüne seriyor.

Vivo NEX 3'ün hangi ülkelerde piyasaya sürüleceği ve fiyatının ne olacağı henüz bilinmiyor ancak çok kısa bir süre sonra Vivo, yeni akıllı telefon modelini tanıtacak ve bizlerde bu telefonun tüm özelliklerini öğrenebileceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/vivo_posts_a_number_of_teaser_nex_3_videos_and_images-news-39092.php
16
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
1
1
0