Vivo Nex S’in Kamerasında İstenmeyen Bazı Olumsuzluklar Yaşanmaya Başladı

29
7
5
4
1
Gerçekten sonsuz ekran hedefiyle kullanıcılar ile buluşan Vivo Nex S'in mühendislik harikası ön kamerası, bazı sorunlar yaratmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde çentiksiz tasarım ile sonsuz ekranı buluşturmayı başaran Vivo, otoritelerden tam puan almıştı. Ön kamerası iç tarafında gizlenmiş olan Vivo Nex S'in bazı uygulamalarda sorunlar yaşadığı belirtildi. Bazı kullanıcıların, telefonlarından Telegram'a girmeleriyle beraber kameranın açıldığı bilinmekte.

Tasarımın ortaya çıkmasıyla beraber akıllara kameranın kolay tozlanabileceği ve dayanıklı olmayacağı soruları gelmişti. Daha önce sistemin nasıl çalıştığını görmek için telefonun arka kapağı sökülmüş ve iç yapısı gözler önüne serilmişti. Birçok kişinin iç yapısını görmesiyle beraber sağlamlığına ikna olduğunu söyleyebiliriz.

Uygulamalarda yaşanan sorunların yazılımsal olduğu ifade edildi. QR kod okutulan bazı uygulamalarda kameranın istenmeden açıldığı ve kullanıcıları zor durumda bıraktığı belirtildi. Önümüzdeki günlerde Vivo'nun, bir yazılım güncellemesi yollayarak yaşanan sorunları çözmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/6/29/17518712/vivo-nex-ss-pop-up-selfie-camera
29
7
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
29
7
5
4
1