Vivo'nun Yeni Akıllı Telefonun Tüm Özellikleri TENAA'da Ortaya Çıktı

5
3
2
0
0
Akıllı telefon sektöründeki cihaz sayısı her geçen gün artıyor. Sektörde söz sahibi olan şirketlerden Vivo da bu sayıyı artıracak yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Vivo V1930A/T olarak adlandırılan cihazın özellikleri TENAA'da ortaya çıktı.

Lider akıllı telefon üreticileri, cihazlarını piyasaya sürmeden özelliklerini tanıttıkları lansmanlar gerçekleştiriyorlar. Ne var ki genellikle bu lansmanlar gerçekleştirilmeden şirketlerin yeni cihazlarının bilgileri çoktan ortaya çıkmış oluyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo'nun da benzer bir durum başına geldi. Çinli şirketin orta segmentte konumlandırılabilecek yeni akıllı telefonu Vivo V1930A/T'nin neredeyse tüm özellikleri, bugün internet ortamında yayınlandı. Gelin bu özelliklere yakından bakalım.

Ekran, ağırlık ve boyut:

Vivo V1930A/T

6,35 inçlik 1544 x 720 çözünürlüğündeki HD+ ekrana sahip olan yeni Vivo akıllı telefon, yine aynı ekranın üst kısmında bulunan su damlası çentik içerisinde ön kamerasını barındırıyor.

Toplam ağırlığı 176 gram olan Vivo V1930A/T'nin kenar ölçülerinin ise 159,43 x 76,77 x 8,92 mm şeklinde olacağı belirtiliyor.

Teknik özellikler:

Gücünü 1,95 GHz 8 çekirdekli bir yonga setinden alacak olan akıllı telefona 3 GB RAM ve 64 GB dâhili depolama alanı eşlik edecek. Kullanıcıların depolama kapasitesini artırabilmesine olanak tanıyacak olan bir microSD kart yuvası da yine akıllı telefona eklenmiş durumda.

Şirketin kendi arayüzü olan FunTouch'a sahip olan cihazın 5.000 mAh kapasiteli bir bataryayı içerisinde getirmesi de bekleniyor. Ne yazık ki bu batarya ile hızlı şarj gerçekleştirilemiyor.

Arka tarafında 13 MP'lik ana sensör ve 2 MP'lik derinlik sensörü olmak üzere iki adet kameraya ve bir adet LED flaşa sahip olan akıllı telefon, kullanıcıların güvenliklerini sağlamalarına ön ayak olan bir parmak izi okuyucusuna da sahip.

Vivo'nun yeni akıllı telefonu V1930A/T'nin ön kamerasının 8 MP çözünürlüğünde olacağı belirtilirken cihazın tanıtım tarihi hakkında ise ne yazık ki henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/18/vivo-v1930a-t-full-specifications-leaked-on-tenaa/
5
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
0
0