Vivo'nun Yeni Bir Telefonu TENAA Sertifikası Aldı

5
2
0
0
0
Bu ayın başlarında, iki adet Vivo markasına ait telefon Geekbench’te görülmüştü. Bunlardan birinin model numarası V1916, diğerininki ise V1918’di. Şimdi ise TENAA’da V1928A model numarasıyla yeni bir telefon sertifikalandı.

Dur durak bilmeden yeni telefonlarının sertifikalarını alan Vivo’dan yeni bir model daha ortaya çıktı. TENAA’da listelenen V1928A model numaralı telefonun özelliklerine bakıldığı zaman Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, çok yüksek özellikler vadetmese de giriş seviyesi bir telefon isteyen kullanıcıları üzmeyecek gibi duruyor.  

Bu ayın başında Vivo’nun iki adet modeli Geekbench’te ortaya çıkmıştı. V1916 model numaralı ilk model Snapdragon 665 işlemciye sahipti. V1918 model numaralı diğer model ise gücünü Snapdragon 710 işlemciden alıyordu. TENAA’dan sertifikasını alan yeni model V1928A’nın ise 2.0GHz’lik dört çekirdekli bir işlemciden gücünü alacağı belirtiliyor. 

Telefonun diğer özelliklerine göz gezdirecek olursak, işlemcinin 3GB veya 4GB RAM seçenekleriyle desteklendiğini görüyoruz. RAM değerine bağlı kalarak, depolama alanı da 32GB ya da 64GB olarak seçilebiliyor. Bunların yanı sıra, telefonda bir adet microSD girişi bulunuyor ve cihaz, 256GB alana sahip bir microSD’yi destekliyor. 

Vivo

Telefonun arkasında üç adet kamera var. Bunlardan biri, 13MP'lik ana kamera iken, bu kameranın hemen altında 8MP'lik bir kamera daha bulunuyor. En alttaki kamera ise derinlik sensörü görevini üstleniyor. Kamera kurulumun hemen altında bir adet LED flaş olduğunu görüyoruz. Flaşın yanına ise ortalanmış bir şekilde parmak izi tarayıcısı yerleştirilmiş.

Telefonun en etkileyici özelliği ise bataryası diyebiliriz. Vivo’nun bu modeli tamı tamına 4880mAh bir bataryaya sahip. Bu değer, sizi uzun bir süre götürebilecek bir değer. Dikkat çeken bir başka şey ise, telefonun ön kamerasının, ekranın içinde nokta biçiminde bulunması.  

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/10/tenaa-certifies-vivo-v1928a-with-triple-rear-cams-and-5000mah-battery/
5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0