Vivo, S5'in Tasarımını Gözler Önüne Seren Resmi Görseller Paylaştı

10
7
2
1
0
Vivo'nun gelecek hafta Çin'de piyasaya sürmesi beklenen Vivo S5 modeli akıllı telefonunun resmi posteri yayınlandı. Yayınlanan fotoğraflarda cihazın elmas şeklindeki dörtlü kamera kurulumu ve ekran şekli ortaya çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, genellikle TENAA üzerinde listelediği telefonları ile karşımıza çıkıyor. Sıklıkla bu platformda telefonları listelenen Vivo'nun geçtiğimiz günlerde bir modeli daha burada karşımıza çıkmıştı. 'Vivo S5' isimli akıllı telefonun bazı teknik detayları bu platformda ortaya çıktıktan hemen sonra Vivo, resmi bir poster paylaşarak cihazın tasarımını ortaya çıkardı.

Paylaşılan fotoğraflarda görüldüğü kadarıyla Vivo S5, arkasında dört adet kameraya ve bir de LED flaşa sahip. Garip bir yerleştirmeye sahip olan Vivo S5'in arkasında bir adet elmas şekli bulunuyor. Bu elmas modülün içerisinde üç kamera ve bir de LED flaşa yer veren Vivo, cihazın dördüncü sensörünü elmas modülün hemen altına yerleştirmiş.

Cihazın ekranında bir adet delik bulunuyor

Vivo S5

Vivo S5, arkasındaki garip tasarımın yanı sıra önde çentiksiz bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Önünde yalnızca bir kamera deliği bulunan Vivo S5'in ekranında başka herhangi bir çentik bulunmuyor. 6,44 inçlik 1080x2400 piksel çözünürlükte Full HD+ AMOLED ekrana sahip olan Vivo S5'in 20:9 en-boy oranına sahip olacağı söyleniyor.

Cihazın teknik detayları ile ilgili herhangi bir resmi kayıt bulunmuyor ancak yine de TENAA'da ortaya çıkan bazı tahminler var. Vivo S5'in gücünü sekiz çekirdekli 2,3 GHz gücünde bir yonga setinden alması ve bu yonga setine 8 GB'lik bir RAM'in destek olması bekleniyor. Depolama alanına gelindiğinde ise cihazın 128 GB ve 256 GB depolama alanı sunması bekleniyor.

Garip kamera kurulumuna sahip olan Vivo S5'in 48 megapiksellik bir ana kameraya sahip olması bekleniyor. Diğer kameraların ise derinlik algılayıcı, makro lens ve geniş açılı lens olduğu düşünülüyor. Cihazın ekranındaki delikte ise 32 MP'lik bir selfie kamerası bulunuyor. Henüz resmi bir tanıtım tarihi söylenmese de Vivo S5'in 14 Kasım 2019 tarihinde Çin'de yapılacak bir etkinlikle tanıtılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/vivo-s5-image-diamond-shaped-quad-camera-punch-hole-display/
10
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
7
2
1
0