Vivo, Waterfall Ekranlı NEX 3'ün İlk Resmi Görselini Yayınladı

10
2
2
1
1
Vivo, geri sayımını sürdürdüğü NEX 3'ün waterfall ekranını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Paylaşılan fotoğraf hem NEX 3'ün sahip olacağı tam ekran yapıyı hem de modelin genel görünümünü gözler önüne seriyor.

Çinli teknoloji üreticilerinden Vivo, NEX ailesine yeni bir üye eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta şirketin Ürün Müdürü Li Xiang, NEX 3'e ait çizimleri paylaşmıştı. Şimdiyse NEX 3'ün ilk resmi görüntüsü paylaşıldı.

Vivo NEX 3'ün resmi görselleri şirketin genel müdürü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan görsel, Vivo NEX 3'ün waterfall ekranının genel yapısını gözler önüne seriyor.

Karşınızda Vivo NEX 3'ün waterfall ekranı

vivo nex 3

Paylaşılan görselde Vivo NEX 3'ün yüksek oranda kavisli ekranı açıkça görülüyor ancak ne yazık ki başka bir detay bulunmuyor.

Bu görselin dikkat çekici detaylarından bir tanesi de telefonda herhangi bir ön kameranın görülemiyor olması. Bu da akıllara, Vivo NEX 3'ün ön kamerasının açılabilir bir yapısının olacağını düşündürüyor ancak bu durum paylaşılan fotoğrafta görülmüyor.

Daha önce paylaşılan bilgilere göre Vivo NEX 3'ün kordonlu saatlerden esinlenilen 3'lü kamera kurulumuna sahip olacağı biliniyordu ancak o yapıyı da paylaşılan bu fotoğrafta görmek imkansız durumda.

Tüm bunlara ek olarak Vivo NEX 3'le ilgili paylaşılan bir diğer bilgi de 5G bağlantısıyla ilgiliydi. Şirket, NEX 3'ün 5G desteğini onaylamış durumda ve bu da NEX 3'ün çok büyük bir ihtimalle Qualcomm'un X50 modemine sahip olacağını düşündürüyor. Dolayısıyla NEX 3'ün Snapdragon 855 işlemciye sahip olabileceğini söyleyebiliriz.

Vivo, NEX 3 için geri sayımını sürdürüyor ve telefonun lansmanının yapılmasıyla birlikte bu modele ait hem tüm özellikleri öğrenmiş olacağız hem de sık sık NEX 3'le ilgili konuşacağız gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/289258/vivo-nex-3-teaser-5g-waterfall.html
10
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
2
2
1
1