Vivo X30'a Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

7
3
1
1
1
Son zamanlarda adından söz ettirmeyi başaran Çinli akıllı telefon şirketi Vivo, önümüzdeki hafta piyasaya çıkarcağı yeni telefonu X30'a ait yeni görüntüler paylaştı. Şirket, görüntülerde dikkat çeken özelliklerin yanında bizzat telefon hakkında ayrıntılar paylaştı.

Çinli iletişim teknolojileri şirketi Vivo, OPPO gibi diğer Çinli rakiplerinin arasında en hızlı yükselen markalardan biri oldu. Şirket, 16 Aralık'ta X serisine ait yeni bir ürününü tanıtmaya hazırlanıyor.

Çok yakında kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Vivo X30'a ait bazı bilgiler son günlerde elimize ulaşmıştı. Telefonun tasarımı ve özellikleri hakkında bilgi veren sızdırmalar çoktan yapıldı. Son olarak da cihazın soluk mercan renk seçeneği hakkında bilgiler elimize ulaştı.

Cihazın dış görünümü

vivo x30

Burada bulunan resimler resmi ön tanıtımlar ve güncel sızıntılardan elde edilen görüntüler. Resimden açıkça görüldüğü üzere telefonun ön kamerasının barınacağı yer, 'punch-hole' yani kamera deliği tasarımına sahip. Bunun yanında ekranda bulunan parmak izi okuyucu ikonu da dikkat çekiyor. Cihazın arka kısmına göz attığımızda ise bizi bir dörtlü kamera kurulumu karşılıyor. Kurulumda ayrıca bir periskop modülü mevcut.

Vivo X30'un Doğrulanan Özellikleri

vivo x30

Vivo, X30'a dair sızıntı görüntülerden elde edilen bilgilerin bazılarını bizzat doğruladı ve açıklamalarında bazı ek ayrıntılara da yer verdi. Telefon, ikili modlu 5G desteğine sahip Exynos 980 SoC işlemciye sahip olacak. 3,5 mm'lik jak girişi de kasaya dahil olacak. Şirket bu özelliklerin yanısıra arkada bulunan dörtlü kamera dizilimi ile 64 MP çözünürlüğünde, 60x yakınlaştırılmış fotoğraflar çekilebileceği bilgisine de açıklamalarında yer verdi.

Vivo X30'un satışa sunulmasına hala bir hafta süre var. Buna dayanarak söyleyebiliriz ki, önümüzdeki günlerde yeni sızıntılarla karşılaşmamız olası bir ihtimal. Vivo, ikinci 5G destekli cihazını satışa sunmakla birlikte 2019 yılını kapatmış olacak. 

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/12/07/vivo-x30-live-photos-emerge-revealing-in-display/
7
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
1
1