Vodafone Kullanıcılarına Özel Netflix Kampanyası Açıklandı

1
0
0
0
0
Vodafone Kullanıcılarına Özel Netflix Kampanyası Açıklandı
Vodafone ve Netflix Türkiye'nin Vodafone abonelerine özel Netflix kampanyası duyuruldu.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde düzenlenen Netflix Türkiye basın toplantısında Vodafone ile Netflix'in Türkiye için özel bir ortaklığı olduğu açıklanmış; ancak lansmanda bu ortaklığın detayları söylenmeyerek Netflix yetkilileri bu kampanyanın önümüzdeki dönemlerde bir basın bülteniyle duyurulacağını söylemişti.

Netflix ve Vodafone'un Türkiye'deki ortak kampanyasının detayları açıklandı. Aslında genel olarak Vodafone ve Netflix'in AKK'ye etki etmeyen bir kampanya hazırlayacağı düşünülürken video içeriğin çok yüksek bir veri gerektirdiğini hesaba kattığımızda da anlayabileceğimiz üzere yeni kampanyanın adil kullanım kotası ile bir alakası yok. Peki, Vodafone ve Netflix, Vodafone kullanıcılarına nasıl bir kampanya sunuyor?

10TL'lik internet paketi alana, 3 aylık Netflix hediye

Vodafone ve Netflix'in yaptığı anlaşmaya göre, ayda 9.90TL'lik 1GB internet paketi satın alan Vodafone Red aboneleri, yaklaşık 90TL değerinde 3 aylık Netflix aboneliği kazanacak. 3 ay boyunca Netflix'ten memnun kalan kullanıcılar, diğer aylar normal şekilde aylık ödeme yaparak Netflix'i kullanmaya devam edebilecek. (Bu kampanyada alacağınız 1GB'lık internet paketinin taahhütü olabilir, bu konu hakkında Vodafone'dan bilgi almanızda yarar var)

Netflix'e özel 4.5G Red 10 tarifesi!

Aynı zamanda Vodafone'un Netflix Türkiye'nin lanse edilmesine özel tasarladığı yeni tarifesi 4.5G Red 10 tarifesine geçen kullanıcılar, ayda 10GB internet ve 2000 dakika konuşmalı tarife için 69TL ödeyecek ve yine bu tarifeye geçen kullanıcılar 3 aylık Netflix aboneliği kazancak.

Özellikle bir kampanya olmasının yanı sıra Netflix'in ülkemizdeki bilinirliğini ve kullanımını arttırmak için Vodafone ve Netflix'in bu anlaşması oldukça önem taşıyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0