Vodafone, Sizi Her Yıl Yeni iPhone Sahibi Yapacak Kampanyasını Açıkladı

0
0
0
0
0
Vodafone, Sizi Her Yıl Yeni iPhone Sahibi Yapacak Kampanyasını Açıkladı
Vodafone'dan tarifeye ek iPhone 7 ve iPhone 7 Plus alan kullanıcılar, sadece bir yıl cihazı ödeyerek yeni iPhone'a sahip olabilecekler.

Özellikle ABD ve İngiltere gibi ülkelerde operatörlerin "telefon kiralama" olarak da adlandırılan tarifeye ek iPhone satın alarak bir yılın sonunda mevcut cihazı değiştirip yeni iPhone'a geçebildiğiniz kampanyası Vodafone tarafından Türkiye'de de uygulanmaya başlandı.

Vodafone'un "Akıl Almaz Yenileme" olarak adlandırdığı kampanyada kullanıcılar iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı tarifeye ek 24 ay kontratla satın alabiliyor ancak 12 ayın sonunda yeni iPhone Vodafone'un stoklarına girdiğinde eğer mevcut aldıkları cihaz çalışır haldeyse hiçbir şekilde ceza ödemeden sahip olduğu iPhone 7 ya da iPhone 7 Plus'ı Vodafone'a iade edebiliyor ve en yeni iPhone'u tekrar benzer bir yöntemle satın alabiliyor.

Ülkemizde ilk olarak Vodafone tarafından uygulanan bu kampanyanın ilk etapta iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a özel olarak 30 Kasım 2016 tarihine kadar geçerli olacağı belirtilmiş. Ancak görünüşe göre ilgi gördüğü takdirde Vodafone, bu kampanyayı sürdürmek istiyor.

Tabii kullanıcıların bir yılın sonunda telefonları çalışır durumda olsa bile ufak tefek çizik ya da hasarlar söz konusu olduğunda Vodafone'un bu cihazları iade alıp almayacağı konusunda net bir açıklama yok. Telefonun iade edilmemesi durumunda ise kullanıcılar 24 ay boyunca kontratlı bir şekilde kontrat sona erene kadar telefonu ödemeye devam edecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0