Volkswagen Amarok'un 42 Tonluk Tramvayı Çekmeyi Başardığı Keyifli Video

38
9
9
3
3
Volkswagen Amarok'un 42 Tonluk Tramvayı Çekmeyi Başardığı Keyifli Video
Volkswagen'ın arazi ve şehir aracı olan Amarok, daha önce birçok kez gücünü bizlere ispatlamıştı. Markanın Macaristan ekibinin hazırladığı bu video ise daha önce görmediklerimizden.

Zaman zaman araç markaları, araçlarının güçlerini sergilemek için bu tarz video ve reklam girişimlerinde bulunuyorlar. Daha önce 285 tonluk bir uçağı çeken Porsche Cayenne, bu performansıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Volkswagen'ın Macaristan ekibinin hazırladığı bu videoda 6 silindirli bir Amarok, tramvayı çekmeyi başardı.

Porsche Cayenne'in büyük başarısının yanında 33 metre uzunluğunda ve 42 ton ağırlığında olan tramvay biraz hafif kalsa da Amarok'un fiyatını Cayenne ile karşılaştırdığımız zaman büyük bir başarı olarak duruyor. Hazırlanan video öncesi standart olan Amarok'a bir takım eklemeler yapılarak güçlendirildi.

3.0 litrelik V6 motorun normal şartlar altında ürettiği 254 beygirlik güç, bir takım iyileştirmeler yapılarak 268 beygire kadar çıkartıldığı belirtildi. Motor hariç herhangi bir yerinde değişiklik yapılmadığı ve aracın fabrika çıkışında sahip olduğu donanımlar ile testi gerçekleştirdiği bildirildi.

38
9
9
3
3
Emoji İle Tepki Ver
38
9
9
3
3