2017 Model Volkswagen Golf Tanıtıldı!

2
2
0
0
0
Volkswagen’in 40 yıldan fazladır piyasada olan ve bu zamana kadar tüm dünyada 3.2 milyondan fazla satış adedine ulaşma başarısı gösteren Golf’ün 2017 modeli tanıtıldı.

Golf, Volkswagen’in tüm dünyada en fazla tercih edilen modellerinden bir tanesi. İlk nesilden bu yana tasarım olarak çizgisini pek bozmayan Golf, bu sefer biraz daha farklı özelliklerle birlikte gelecek.

Araç, benzinli ve dizel olmak üzere iki farklı motorla geliyor. Benzinli modeli 1,5 lt’lik turbo destekli ve 130 HP gücündeki TSI motora sahip olacak. Ayrıca bir önceki modeline göre yakıt tasarrufu sağlayacak -1 TL kadar-. Dizel motor da 1,5 lt’lik hacimde ve Euro 6 standardında olacak.

Tasarımına baktığımızda gözümüze LED gündüz ve çizgi şeklindeki sis farları çarpıyor. Dış tasarımda ise selefine göre pek fazla değişiklik olduğunu söyleyemeyiz. En büyük yeniliklerinden bir tanesi ise yarı-otonom sürüş imkanı sunması.

Front Assist adındaki güvenlik sistemi, yayaların hareketlerini takip ederek ‘acil fren desteği’ sunuyor ve muhtemel kazaların oluşmasının önüne geçiyor. Ayrıca MirrorLink, Android Auto ve AppleCar’ı destekleyen akıllı telefonlarla bağlantı sağlayan yeni bilgi-eğlence sistemiyle yenilenen Golf, bu sistemle birlikte yolcuların anlık olarak trafik bilgilerine ulaşması sağlanacak.

2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0