Volkswagen, Golf Serisinin Yerini Alacak Elektrikli Otomobilin Adını Açıkladı

34
18
7
3
3
Volkswagen, kompakt sınıftaki popüler otomobili Golf'ün yerini alacak yeni elektrikli otomobilinin adını açıkladı.

Tüm otomotiv sektörü gibi Alman otomotiv devi Volkswagen da elektrikli otomobillere geçiş yapıyor. Volkswagen’in ID elektrikli otomobil serisinin en önemli modeli olacak ve markanın ikonik serilerinden olan Golf’ün yerini alacak otomobilin adı bugün açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Volkswagen’in kompakt sınıftaki yeni elektrikli aracının adı ID.3 olacak.

Üç farklı batarya seçeneğine sahip olacak aracın Dünya Standartlarına Uyumlu Hafif Araç Test Prosedürü (WLTP) testlerine göre menzili 330 kilometre ile 550 kilometre arasında değişiklik gösterecek. Bugün itibarıyla 1000 Euro ön ödeme ile internet üzerinden ön siparişe açılan ortanca modelin menzili ise 420 kilometre olarak açıklandı.

Volkswagen, ID.3’ün başlangıç fiyatının 30 bin euro olacağını duyurdu. Ön siparişe açılan modelin fiyatı ise 40 bin euro. Volkswagen, bu yılın sonlarına doğru sahiplerine teslim edilecek olan ilk 30 bin ID.3 First Edition modelinin bir yıl boyunca Avrula’nın IONITY hızlı şarj sisteminden ücretsiz yararlanabileceğini duyurdu.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/otomotiv/golfun-yerini-alacak-elektrikli-volkswagenin-adi-belli-oldu-4724727/
34
18
7
3
3
Emoji İle Tepki Ver
34
18
7
3
3