Volkswagen'in Farkındalık Yaratmak İçin Sürücüleri Bira ile 'Ödüllendirdiği' Reklam Kampanyası

38
22
8
3
2
Volkswagen, sorumluluklarının bilincinde olan ve bir felakete yol açmamak için alkollü araç kullanmayan sürücüleri kendi üretimi biralar ile ödüllendiriyor.

Alkollü araç kullanmak ciddi felaketlere yol açabilir. Bu nedenle alkollü araç kullanmakla ilgili yayınlanan kamu spotları çoğunlukla alkollü araç kullanan kişilerin kendilerini ve araç içindeki diğer yolcuları nasıl bir tehlikeye attığını anlatır.

Fakat Alman otomotiv devi Volkswagen, konuya bambaşka bir bakış açısı getirerek alkollü araç kullanmaktan kaçınan sürücüleri kendi üretimi VW Beer (Volkswagen Birası) ile ödüllendiriyor. Bir dakika… Bu işte bir terslik yok mu? Hayır yok.

Arjantin’in başkenti olan Buenos Aires’in en popüler barlarında biraz eğlenmek isteyen sürücüler, yola çıkacakları için alkol almaktan kaçınıyorlar. Volkswagen, bu sürücüleri kendi markasını taşıyan ve %0 alkol oranına sahip VW Beer ile ödüllendiriyor.

VW Beer yalnızca alkollü araç sürme karşıtı kampanyanın bir parçası olarak üretildi. Yani Volkswagen’in alkolsüz bira işine girdiği ya da global bir kampanya başlattığı falan yok. Yine de aşağıdaki videoyu izleyerek Volkswagen’in ne kadar dikkat çekici bir kampanya yaptığını görebilirsiniz.

38
22
8
3
2
Emoji İle Tepki Ver
38
22
8
3
2