Volkswagen, Yeni Tiguan'larda Köklü Değişikliklere Gidecek

18
12
1
1
0
2018 yılında Tiguan ile büyük bir başarıyı yakalayan Volkswagen, yeni bir Tiguan ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Özellikle tasarım konusunda kullanıcıların alışık olmadığı bir görüntüyü getirecek olan Tiguan, daha oval ve nispeten daha sportif bir şekle bürünecek.

Volkswagen, yeni nesil Tiguan'ları için çok daha cesur bir tasarım tercih ederek orta boyutlu SUV araçlarını kullanıcılarına daha önce görmedikleri bir şekilde çıkaracak. Auto Express'in haberine göre yeni Volkswagen Tiguan, 2022 yılında showroom'larda bulunacak. Alışık olduğumuz köşegen yapısıysa nispeten daha oval bir şekilde kullanıcılara sunulacak.

2018'de 850 bin adet Tiguan satan Volkswagen, Tiguan'ı büyük başarıları arasına eklemişti. Dahası, Tiguan modeli Volkswagen'in küresel anlamda en iyi satan ismi olmuştu. Bu başarının ardından başarılı Alman üretici, araçta yeni değişikliklere gideceğini belirtti. Auto Express'in haberine göre yeni araç,  2013 BlueCross Coupe konseptinden ilham alacak. Paylaşılan görsellerin de bu konsept araca ait olduğunu belirtelim.

volkswagen

Volkswagen'in içerisinde bulunan bir yetkili, daha agresif bir tasarım ve daha belirgin bir tavan yapısına sahip olan yeni Tiguan'ın tasarım anlamındaki değişikliğinin aslında bir amaca hizmet ettiğini belirtti. Aracı güzel göstermesinin yanı sıra Euro 7 şanzıman için de gerekli olan tasarım değişikliği sonrasında araç, birçok kişinin korktuğunun aksine yalnızca 2.000 euro daha pahalı olacak.

Aracın içerisine geldiğimizdeyse ne aracın iç aksamlarından ne de yolcuların rahatlığından taviz verilmeyen bir tasarım ortaya konmuş. İç kabinin tasarımı yapılırken Passat'tan da belirli unsurlar alınmış.

volkswagen tiguan

Sürüş ve motor olarak baktığımızda hibrit bir motoru bünyesinde barındıracak olan Tiguan, aynı zamanda 260 kW değerinde bir güç üretecek. Volkswagen, yeni Tiguan'ın ileriki modellerinde dördüncü seviye bir otonom sürüş yardımını kullanıcılarına sunacak. Bu özellikle birlikte kullanıcılar, belirli alanlarda direksiyon kullanmak zorunda kalmayacak.

Aracın çıkışı için uzun bir süre olduğu için fiyatına dair bir açıklamada bulunulmadı.

Kaynak : https://www.carsales.com.au/editorial/details/next-volkswagen-tiguan-to-get-radical-119827/
18
12
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
12
1
1
0