Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile İçindeymişsiniz Gibi İzleyebileceğiniz 5 Film!

6
2
2
1
1
Sanal gerçeklik gözlükleri iyi güzel ama eğer gerçekten hakkını veren içeriklerle kullanılırsa çok daha güzel! VR gözlük ile sanki içindeymişcesine izleyebileceğiniz en iyi filmlere birlikte göz atalım...

Sanal gerçeklik gözlükleri yepyeni bir dünyanın kapılarını bizlere aralıyor. Artık videoların, filmlerin dışında bir göz olmaktansa kendimizi bizzat olayların tam ortasında bulabiliriz. Tabii ki bu hissi yaşayabilmemiz için uygun VR cihazlarına ve uygun içeriklere ihtiyacımız var.

VR için üretilmiş sayısız videoyu uygulamalarda ve internet ortamında bulmak mümkün. Ama asıl heyecan öznel kamera olarak adlandırılan, birincil gözden çekilmiş filmlerde…Bunlardan en tazesi 2015 yılında çekilen Hardcore Henry filmi… Tabii ki bu filmin arkası gelecektir ama VR cihazları yaygınlaşmadan önce de öznel kamera kullanımının yoğun olduğu ve bize filmin içindeymişiz hissi yaratan filmler çekilmedi mi?

Tabii ki çekildi ve bu filmleri şimdi VR cihazla izleyerek çok daha farklı bir deneyimi yaşayabilirsiniz… İşte VR gözlükler ile izleyerek içindeymiş gibi hissedebileceğiniz 5 harika film…

1) V/H/S 

2012 yapımı suç ve gerilim temalı bu film, saldırılarını VHS kameraya çeken bir ekibin vahşetini ve peşine düşenlerin serüvenini konu alıyor. Midenizin gerçekten sağlam olmasını gerektiren sahnelere dikkat diyoruz.

2) Grave Encounters

2011 yapımı Mezar Buluşmaları filminde yer alan terkedilmiş Collingwood Akıl Hastanesi çekimlerini bir de VR gözlük ile izleyin… 

3) Blair Cadısı

1999’da çekilen Blair Cadısı o tarihte gerçekçi görüntüleri ve öznel kamera kullanımı ile çok  ses getirmişti. Aynı heyecanı günümüzde VR ile artırılmış bir şekilde yaşayabilirsiniz.

4) REC

2007 yapımı kaliteli korku ve gerilim filmi 7.5 IMDB puanına sahip. Özellikle kamera kayıtları sahneleri TV’de bile bizi korkutmayı başardıysa VR gözlükte cihazı fırlatmayacağımızın bir garantisi yok.

5) Hardcore Henry

İşte FPS’nin en yenisi ve tamamen kendi gözünüzden izlermişcesine çekilen Hardcore Henry filmi. Heyecan ve aksiyonu en üst seviyede yaşamak için en uygun film olan Hardcore Henry’yi VR gözlük ile izlediğinizde bırakın içinde olmayı, filmin bir parçası gibi hissetmeniz bile mümkün.

Eğer hala bir sanal gerçeklik gözlüğüne sahip değilseniz Teknostore.com üzerinden satın almak için  buraya tıklayabilirsiniz.

6
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
6
2
2
1
1