Korkuyu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz VR Oyunu Bring to Light Piyasaya Çıktı

14
4
3
3
2
Bu güne değin Resident Evil VII dışında hiçbir VR korku oyunu beklentilerin üstüne çıkamamıştı. Bring to Light ise bu geleneği yıkmaya geliyor.

Virtual Reality (VR) teknolojisi maalesef beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Oculus Rift'in piyasada oluşturduğu heyecan dalgası bir süre sonra yerini durağanlığa bıraktı. Ne HTC Vive gibi teknolojiyi dibine kadar hissettiren sağlam bir cihaz, ne de Playstation VR gibi bütçeye hitap eden bir çözüm ilgi çekebildi.

Burada donanımların beklenen kalitede olmaması kadar ortaya çıkan oyunların da cılız kalmasının etkisi büyük. Özellikle korku / gerilim oyunlarında çığır açmasını beklediğimiz teknoloji, hiçbir ürünle çıtayı aşamadı. Bring To Light, bu geleneği ortadan kaldırmak için piyasaya çıkmış durumda.

Her ne kadar oyunda silahların bulunmaması bir eleştiri konusu olsa da atmosferiyle ve gerilim unsurlarıyla VR deneyimini bir adım öteye taşıması bekleniyor. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. VR sahipleri, oyunu 32 TL ödeyerek satın alabilirler.

Kaynak : https://futurism.com/vr-horror-game-heart-rate-monitor/
14
4
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
14
4
3
3
2