Wakanda Hakkında Sunum Yaparak Koskoca Profesörü Kandıran Üniversite Öğrencisi

169
8
4
4
4
Bir üniversite öğrencisi, Black Panther'in memleketi olan Wakanda hakkında sanki gerçek bir ulusmuş gibi sunum yaparak üniversite profesörünü kandırmayı başardı.

Üniversite öğrencileri birazcık fırlama olabilirler. Bu nedenle öğretim görevlilerinin de günlük yaşamlarına göre öğrencilere karşı biraz daha uyanık olmaları gerekiyor. Aksi takdirde koskoca profesörler öğrencilerin şaka malzemeleri haline gelebilirler.

Uluslararası Pazarlama bölümünde üniversite öğrencisi olan bir Reddit kullanıcısı olan AlexyShved1, bir ders sırasında güç ve ekonomi mücadelesi veren küçük bir Afrika ulusu hakkında sunum yaptı. Bu ulusun adı ise Wakanda’ydı.

Wakanda ismi tanıdık mı geldi? Evet, Wakanda’yı hepimiz biliyoruz. Yani en azından Alexy’nin sunum yaptığı profesör dışında. Talihsiz profesör, öğrencisinin hayali bir ulus hakkında sunum yaptığından bihaber şekilde 11 dakikalık sunumu dikkatli bir şekilde izledi.

Alexy’nin sunum sırasında son derece kararlı, kendinden emin olması ve Wakanda’yı son derece detaylı bir şekilde anlatması, profesörün böyle bir ulusun varlığına inanmasına yeterli olmuş. En azından eve gidip bir Google araması yapana kadar.

Alexy bu sunumu bölüm arkadaşlarının önünde gerçekleştirdi. Yani aslında profesör hariç herkes durumun ne olduğunu biliyordu. Fakat tenis maçları haricinde TV ile pek arası olmayan profesörümüz, anlatılan ulusun bir sinema filmine ait olduğunu fark edemedi.

Profesör daha sonra Alexy’ye bazı sorular sordu ve Alexy bunun bir şaka olduğunu, tüm sınıfın da bu şakaya dahil olduğunu belirtti. Profesörün bu şakayı komik bulup bulmadığını bilmiyoruz fakat Marvel hayranları için eğlenceli olduğu kesin.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/this-college-student-gave-a-presentation-on-wakanda-tha-1826711831
169
8
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
169
8
4
4
4