Yeni Batman Filminin 'Penguen'i İçin Sürpriz Aday: Colin Farrell

17
5
0
0
0
Matt Reeves'in yönetmen koltuğunda oturacağı Robert Pattinson’lı The Batman filmi, kötü adamlarını yavaş yavaş bulmaya başladı. Gelen haberlere göre Amerikalı ünlü aktör Colin Farrell, Penguin rolü için Warner Bros. ile görüşüyor.

‘Caped Crusader’ lakaplı süper kahramanımızın gençlik yıllarına odaklanacak olan yeni Batman filmi, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Önceki Batman Ben Affleck’ten pelerini devralan İngiliz oyuncu Robert Pattinson, Gotham’ın yeni prensi olarak karşımıza çıkacak. 

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Matt Reeves, daha önce yaptığı açıklamada Batman evrenindeki üç kötü karakterin filmde yer alacağını söylemişti. Paul Dano ve Zoe Kravitz sırasıyla Riddler ve Catwoman'ı oynayacak. Bugün itibarıyla bu isimlerine yanına Colin Farrell’ı da ekleyebiliriz. 

penguin batman

Deadline’ın sayfalarına taşıdığı habere göre Farrell, The Batman filminde Penguin rolü için Warner Bros. ile masaya oturdu. Söz konusu iddiaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Buna rağmen iki taraf arasındaki görüşmelerin olumlu bir şekilde ilerlediği ve resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılacağı söyleniyor. Deadline ayrıca, stüdyonun Bruce Wayne’in emektar yaveri Alfred Pennyworth için Andy Serkis ile görüşme halinde olduğunu aktarıyor.

andy serkis

Farrell’ın söz konusu karakter için seçilmiş olması, fiziksel özelliklerinden dolayı oldukça dikkat çekici. Zira Oswald Cobblepot, nam-ı diğer Penguin, çizgi romanlarda ve video oyunlarında genellikle kısa ve kilolu olarak resmediliyor. Batman için fiziksel bir tehdit olmayan Penguin, buna rağmen hileli şemsiyesi ve silahlı muhafızlarla dolu çetesiyle Gotham’ı birbirine katmayı başarıyordu.

Bununla birlikte, Farrell’ın The Batman’in kadrosuna katılacağının bir garantisi olmadığını hatırlatmakta fayda var. Nitekim Jonah Hill, Riddler rolü için uzun bir süre Warner Bros. ile görüşmüş; ancak stüdyo ile anlaşamayarak Batman’in düşmanlarından birini oynama şansını kaçırmıştı. Yönetmen koltuğunda Matt Reeves'in oturacağı Robert Pattinson’lı The Batman filmi, 25 Haziran 2021'de vizyona girecek.

Kaynak : https://www.cinemablend.com/news/2483912/looks-like-the-batman-has-found-its-penguin
17
5
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
5
0
0
0