Watch Dogs Legion'ın Konusu ve Fiyatı Belli Oldu

24
2
2
1
1
Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan ünlü oyun Watch Dogs'un son sürümü Amazon İngiltere üzerinden ortaya çıktı. Listelemede PlayStation 4 için ön satışa çıkan oyunun Londra'da gerçekleşeceği de bir kez daha doğrulanmış oldu.

Ubisoft'un sevilen oyunlarından Watch Dogs'un yeni bir versiyonuyla ilgili ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilerde 'Watch Dogs Legion' olarak adlandırılan serinin üçüncü üyesinin PlayStation 4 sürümünün fiyatı ve oyunun genel konusu belli oldu diyebiliriz.

Ünlü e-ticaret sitesi Amazon'un İngiltere sitesinde Watch Dogs Legion satışa çıkarıldı. Şu an için ön sipariş verilebilen oyunun fiyatı, yerel para birimiyle 57.99 pound (yaklaşık 428 TL) olarak belirlendi. Ayrıca Amazon'da bulunan ürünle birlikte Watch Dogs Legion'ın konusu da belli oldu diyebiliriz.

Oyunun hikayesine gelecek olursak; Watch Dogs'un son serisinin Londra'da geçeceği daha önce duyurulmuştu. Ünlü bir haber ve oyun inceleme internet sitesi olan Kotaku, oyunun Londra'da geçeceğini doğrulamıştı. Amazon üzerinden ön siparişi alınan ürünün açıklamasında da benzer ifadelere yer verilirken, biraz daha fazlasını da içeriyor. Buna göre Watch Dogs Legion'ın hikayesi Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden ayrılması (Brexit) sonrasında, İngiltere'nin başkenti Londra'da geçecek. Bununla birlikte Brexit'in etkileriyle birlikte Londra'da değişen yaşam koşullarını oluşabilecek toplumsal sorunlar ele alınacak. 

Ortaya çıkan bu listeleme ile ilgili Amazon ve Ubisoft cephelerinden herhangi bir açıklama gelmedi. Tüm bunlarla birlikte Watch Dogs'un son sürümü ile ilgili her şeyi görebilmemiz için bir hafta daha beklememiz gerekiyor. E3 2019 etkinlikleri kapsamında 10 Haziran günü basın toplantısı yapacak olan Ubisoft'un, Watch Dogs Legion'ı resmen duyurması ve daha detaylı bilgiler vermesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/06/03/watch-dogs-legion-reportedly-leaked-set-in-london
24
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
24
2
2
1
1