Watch Dogs 2’den Cinsel İçerikli Sahneye Yasak!

1
0
0
0
0
Watch Dogs 2'de Goron2000 isimli oyuncunun bulduğu sahne, Sony'den uzaklaştırma almasına neden oldu. Oyunda bir kadının genital bölgesinin olduğu gibi çizilmiş resmini Twitter üzerinden paylaşan oyuncu, hesabına iki hafta erişemeyecek.

Ubisoft’un amiral oyunlarından Watch Dogs 2’de şaşırtıcı sahneler keşfedildi. Neogaf sitesinin kullanıcılarından Goron2000’in karşılaştığı sahne, oyuncuların gündemine bomba gibi düştü. Oyunda kadın cinsel organının tamamen grafiğe aktarıldığı sahneler internette çığ gibi yayılınca, Sony durumu farketti ve kullanıcıya mail attı.

Goron2000 “Watch Dogs 2 oyununu yeni aldım ve şimdiye dek süper vakit geçirdim. Pazar gecesi ise yanlışlıkla bir kadını havaya uçurdum ve o yerde yatarken genital bölgesini gördüm” ifadelerini kullandı. Bu olaydan sonra Goron2000 screenshot alarak, resmi Twitter üzerinden paylaştı. Sonrasında olanlar oldu…

Sony tarafından gönderilen mailde, PlayStation hesabının bir hafta boyunca kapandığı bilgisini alan Goron2000, “Herhangi bir servise ulaşamıyorum, Playstation bana uzaklaştırma verdi” dedi. Oyundaki cinsel sahnelere rağmen Sony, bu sahnelerin cinsiyetçi bir bağlamda kullanılmamasına karşı. Bunu ihlal eden kullanıcıları kısıtlıyor. Goron2000 belki de bu tarz bir davranışta bulunan ilk kullanıcı olabilir ama son olmayacağını tahmin ediyoruz.

Kaynak : http://thenextweb.com/gaming/2016/11/15/watch-dogs-2-vagina-sony-ban/
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0