WAY OUT IEL Etkinliği, 24-25 Nisan'da Gerçekleşecek

6
1
1
0
0

Bilime katkılarıyla, sosyal sorumluluk projeleriyle, uluslararası iş birlikleriyle, insanlığın geleceğinde söz sahibi olan mezunlarıyla saygınlık kazanmış bir kurum olan İstanbul Erkek Lisesi, 24-25 Nisan tarihlerinde WAY OUT IEL etkinliğini düzenleyecek. Yaklaşık 200 lise öğrencisi İstanbul Erkek Lisesi’nde 2 gün boyunca ağırlanacağı etkinlikte öğrenciler, verilen konulara genç girişimciler olarak oturumlarda çözüm getirmeye çalışacaklar.

Organizasyonun temel amacı, lise öğrencilerine girişimciliği her yönüyle tanıtmak ve sevdirmek, uluslararası camiada girişimciliğin önemini göstermektir. Konulara göre önceden ayrılmış olan öğrenci grupları, yarışma boyunca önlerinde duran sorunlara en uygun çözümü bulmaya çalışacaklar. Bu konular, şirketlerin yaşadıkları sorunlar ya da gelecekte yapacakları yatırımlar hakkında gençlerin fikrini almaya odaklanacak.

WAY OUT IEL etkinliğinin amaçları şu şekilde;

  • Katılımcılara gerçek bir girişimcilik deneyimi yaşatmak.
  • Gençlerin şirketlerin problemlerine olan ilgisini uyandırmak.
  • Girişimcilikle ilgilenen gençlere bizzat rol oynayabilecekleri bir yarışma atmosferi sunmak.
  • Tüm gençlere kendi geleceklerinde söz sahibi olduklarını hatırlatmak.
  • Gençlerin etkinlik süresince ve sonrasında da kendi problemlerinin yanında güncel dünya sorunlarına da çözüm aramalarını ve küresel düşünmelerini sağlamak.
  • Bu kazanımları sağlarken dünyada en geçerli ve ön planda olan şirketlerin pazarlama stratejilerini ögrenmek.

WAY OUT IEL etkinliği hakkında daha detaylı bilgi almak için wayoutiel.wixsite.com/wayout web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

6
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
0
0