Webtekno Android Uygulaması Yepyeni Arayüzü İle Tekrar Karşınızda!

0
0
0
0
0
Bir süredir üzerinde çalıştığımız Webtekno’nun yeni mobil uygulaması Android platformunda yayınlandı!

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız yeni mobil uygulamamızı bugün itibariyle Google Play Store’da tüm Android cihazları için yayınladık. Uygulamamızın eski halindeki aldığımız geri dönüşler, hatalar ve isteklerden yola çıkarak tamamen yeni bir arayüz ve sıfırdan native olarak yazılarak hazırlanan Webtekno’nun resmi mobil uygulaması, artık Webtekno haberlerine kolay, hızlı ve tam da istediğiniz şekilde ulaşmanız için hazır durumda!

Webtekno’da yer alan tüm haberlere ve Webtekno TV’deki tüm YouTube videolara kolayca erişebileceğiniz Webtekno uygulamasında bunların yanı sıra favori özelliği sayesinde sizin için önemli olan haberleri kendinize özel bir liste ile sıralayabilir, gündem bölümünde günün öne çıkan haberlerine göz atabilirsiniz.

Ayrıca uygulama menüsünde bulunan “En Çok Okunan Haberler” ve “En Çok İzlenenler” bölümünde Webtekno takipçileri tarafından dünün, bugünün, haftanın ve ayın en çok okunan ve izlenen içeriklerini görebilirsiniz.

Günlük bülten özelliği ile her gün sizlere günün en önemli haberlerini bildirim olarak sunacak olan Webtekno uygulamasında ayrıca cihazınıza özel gelişmeler de sunulacak. Rahatsız etme işlevi ile ayarlayacağınız saatlerde size bildirim göndermeme seçeneği sunan yeni uygulamaya kısa süre içerisinde sunulacak yeni bir güncelleme ile “Gece Modu” ve “Favorileri Çevrimdışı Olarak Okuyabilme” özelliği de getirilecek.

Son olarak siz sormadan hemen söyleyelim; iOS uygulamamız da geliştirilmeye devam ediyor. En kısa sürede iOS tarafında da bu yenilenmiş uygulamamızı sizlerle buluşturmak için can atıyoruz.

Yepyeni haliyle çok daha iyi ve çok daha kolay erişilebilir olduğumuz Webtekno Android uygulamasını aşağıda bulunan bağlantıdan indirebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0