62
27
18
11
8

 

Şöyle bir düşünün her yerde yazıyor: i7 sistem 17XX tel diye. Sizce o i7 sistem nasıl o fiyata olabiliyor? Hatta bazılarında bilgisayarla birlikte monitör, klavye, mouse bile veriliyor. Peki bu oyuncu bilgisayarlını diğerlerinden ucuz kılan şey nedir? İşte bu videomuzda Intel'in web sitesi olan ark.intel.com/tr adresinden ucuza satılan oyuncu bilgisayarlarının donanımlarını karşılaştırarak 'neden o kadar ucuz olduklarını' gösterdik.

Özellikle de son dönemlerde, dolarında artmasıyla birlikte bu tip donanımlarının fiyatının pahalılaşmasıyla oldukça kafa karıştırabilecek bu oyuncu bilgisayarları, videoda da ayrıntılı bir şekilde incelediğimiz üzere, öyle o kadar da günümüz bilgisayarlarıyla eşdeğer değil. 

Bu yüzden bu tip bilgisayarları almayı düşünüyorsanız, kesinlikle bu videoyu izlemeniz gerekiyor. Lütfen ucuz bilgisayarlarla ilgili yorumlarınızı ve videoyla ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca videonun sonunda, sağ üst köşedeki "Kartlar" bölümünde olan anketimize de katılmayı unutmayın. 

62
27
18
11
8
Emoji İle Tepki Ver
62
27
18
11
8