Webtekno, Geçen Sene Olduğu Gibi Bu Sene de Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nden İki Ödül Birden Aldı!

0
0
0
0
0
Webtekno olarak geçtiğimiz yıl Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde kazandığımız “Yılın En İyi Teknohaber Sitesi” ve “Yılın En İyi YouTube Kanalı” dallarında bu sene de iki ödül birden aldı!

Webtekno ve İzmo Bilişim ailesi olarak yeniden sizlerin esirgemediğiniz desteği ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin tercihi ile bir kere daha geçen sene yaşadığımız gururu yaşıyoruz. 2015'te olduğu gibi bu sene de COMPEC tarafından düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde aday olduğumuz “Yılın En İyi Teknohaber Sitesi” ve “Yılın En İyi YouTube Kanalı” dallarında iki ödülün de sahibi Webtekno oldu!

15 Aralık 2016 Perşembe günü saat 19.00’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de başlayacak olan ödül töreniyle tekrar sahibi olacağımız bu iki değerli ödül için siz değerli Webtekno takipçilerine dev bir teşekkürü bir borç biliriz.

Üçüncü yılımıza girdiğimiz Webtekno serüveninde Webrazzi Ödülleri’nde “En İyi YouTube Kanalı”, Turkcell Sosyal Medya Ödülleri’nde “En İyi YouTube Kanalı”, Boğaziçi Bilişim Ödülleri 2015’te “Yılın En İyi Teknohaber Sitesi” ve “Yılın En İyi YouTube Kanalı”, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sektörün Enleri Ödülleri’nde de “Yılın En İyi YouTube Kanalı” ödüllerinden sonra yeniden Boğaziçi Bilişim Üniversitesi’nin düzenlediği Bilişim Ödülleri’nde “Yılın En İyi Teknohaber Sitesi” ve “Yılın En İyi YouTube Kanalı” dallarında kazandığımız iki ödül ile beraber 3 yılda 7 ödülün sahibi olup, YouTube’da da 1.300.000 aboneye ulaşmanın sevinci ve gururunu yaşıyoruz.

Geçen sene söylediğimiz gibi; “Biz her zaman nasıl sizlerin istekleri doğrultusunda hareket ediyorsak, o şekilde yine sizler için daha samimi ve aynı zamanda herkesin hoşuna gidecek içerikler üretmeye devam edeceğiz.”

Yeniden siz değerli takipçilerimize, dostlarımıza binlerce kez teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız canlar!

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0