Webtekno, Sosyal Medya Ödülleri’nde Yeniden Aday Oldu!

0
0
0
0
0
2014 yılında düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri’nde “Yılın En İyi YouTube Kanalı” seçilen Webtekno, bu sefer “Yılın En İyi İçerik Platformu” dalında aday gösterildi.

2014 yılından bu yana sizlere sunduğumuz teknoloji dünyasından içerikleri samimiyetle aktarmaya devam ederken şimdiye kadar sizlerin destekleri sayesinde birçok ödüle de layık görüldük. Kısa bir süre önce oylama sürecine geçilen Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde iki dalda adaylığımız sürerken, bu sefer de İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen “Sosyal Medya Ödülleri”nin 2016 ayağında tekrar aday olduk.

Bu yıl 7.si düzenlenen etkinlikte “Yılın En İyi İçerik Platformu” adayı olarak sizlerin desteklerini yeniden bekliyoruz. Buradaki bağlantıdan Facebook ve/veya Twitter hesaplarınızdan bağlanarak İçerik Platformu kategorisinde Webtekno’ya oy verebilir ve ikinci defa aday olduğumuz Sosyal Medya Ödülleri’nde bir kere daha sizlerin desteğiyle ödülü kazanmamızı sağlayabilirsiniz.

27 Kasım 2016 günü sona erecek olan oylamanın ardından 2-3 Aralık 2016’da düzenlenecek 9. Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında 3 Aralık 2016 akşamında yapılacak ödül töreninde ödüller sahiplerine verilecek.

Sen de Webtekno’ya oy vererek destek vermek istiyorsan buradaki bağlantıya tıklayıp, Facebook ya da Twitter hesabın üzerinden giriş yaparak “İçerik Platformu” kategorisinden Webtekno’ya oy verebilirsin!

Son olarak belki artık her ödül için adaylığımızda bahsettiğim için klasik olacak ama, sonuç olarak ödül kazanmış olsak da olmasak da sizlerin desteğini her zaman hissettiğimizi ve Webtekno ailesini daima desteklediğinizin farkındayız. Yani, sonuç ne olursa olsun tüm desteğiniz için sonsuz teşekkürlerimizi tekrar ve tekrar sunuyoruz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0