Webtekno Web Bildirim Dönemi Başladı! Kayıt Olun, Önemli Haberlerini Kaçırmayın!

2
0
0
0
0
Webtekno Web Bildirim Dönemi Başladı! Kayıt Olun, Önemli Haberlerini Kaçırmayın!
Webtekno olarak sizlere merak ettiğiniz haberleri daha hızlı bir şekilde sunmak için web bildirim özelliğimizi sitemize ekledik.

Webtekno olarak 2-2.5 senedir teknoloji başta olmak üzere, internet, sosyal medya, bilim ve uzay gibi birçok konuda haberler ve video içerikler sunuyoruz. Sizler de samimiyetimizi severek kısa sürede özellikle sosyal medyada ve tabiki YouTube’da en tepeye koyarak 1 milyon’u aşan takipçi sayısıyla sevindirdiniz.

Biz de fark ettiğiniz gibi sizlere daha iyi bir hizmet sunmak adına video konseptlerimizi arttırdık, site tasarımımızı baştan aşağıya yeniledik. (Hatta birkaç güzel dokunuş da geliyor) Kısa süre içerisinde de mobil uygulamamız tam manasıyla bomba gibi geliyor!

Bu arada geliştirmeye devam ettiğimiz sitemizde Chrome, Firefox başta olmak üzere Opera gibi Chromium tabanlı mobil ve pc tarayıcılarından web bildirimi özelliğimizi aktif ettik. Böylece eğer isterseniz aşağıdaki bağlantıdan web bildirimi desteğini açarak bizlerin özellikle seçeceği günün en önemli haberlerini bildirim olarak bilgisayarınıza ya da cep telefonunuza alabilecek, teknolojinin önemli gelişmelerinden haberdar olabileceksiniz.

Aynı zamanda malumunuz sosyal medya sık sık sorun yaşıyor ülkemizde. Bu sebeple sosyal medya üzerinden takip ettiğiniz Webtekno’yu sosyal medyada sıkıntı olsa dahi bildirim alarak takip edebileceksiniz. 

Webtekno’dan Bildirimi Nasıl Alabilirim?

Eğer Webtekno’dan sadece önemli haberler ve videolar hakkında anında haberdar olmak, en güncel haberleri kaçırmamak istiyorsanız buradaki bağlantıya tıklayarak “İzin Ver” butonuna tıklayıp bildirim almaya başlayabilirsiniz. Eğer olur da çıkmak isterseniz tarayıcınızın bildirim ayarları kısmından dilediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0