Webtekno YouTube Kanalı, Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Soru Oldu

456
77
19
7
4
Webtekno YouTube Kanalı, Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Soru Oldu
Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışmalarından birisi olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Webtekno YouTube kanalından bir kesitle sesli soru soruldu.

Murat Yıldırım tarafından ATV ekranlarında sunulan ve uzun yıllardır Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışmalarından olan Kim Milyoner Olmak İster, teknoloji sorusu için kaynak olarak Webtekno YouTube kanalını kullandı. 

Baraj sorusu olan 5. sorudan önceki 4. soru, aslında gayet kolay bir soruydu. Artık teknoloji ile arasının iyi olmadığını düşünen insanların bile, özellikle akıllı telefonların temel prensiplerine hakim olmaya başladıklarının kanıtıydı.

Sesli soru soru şu şekildeydi (Lütfen kaydırın):

()

Açıkçası Webtekno ekibi olarak bu sorudan haberimiz yoktu. Bizler de bir anda YouTube ekibimizden Lütfi’nin sesini bir yarışma programında duyunca kısa süreli şok atlattık. 

Artık teknoloji ile daha fazla insan haşır neşir oluyor. Böyle önemli bir yarışmanın, teknolojik bir cihazın detayları ile ilgili yönelttiği bir soruda kaynak seçilmek, insanların teknolojiyle kaynaşması konusunda yaptığımız katkıyı da gösteriyor. Biliyoruz ki bu katkıyı siz okuyucu ve izleyicilerimizin de desteği olmadan sürekli olarak sağlamamız zordu. Bu nedenle başta sizlere, sonra da Kim Milyoner Olmak İster ekibine teşekkür ediyoruz.

456
77
19
7
4
Emoji İle Tepki Ver
456
77
19
7
4