Western Digital'den Oyun Deneyiminizi Değiştirecek HDD: WD Black P10 Game Drive

12
2
1
0
0
Bellek sektörünün önemli isimlerinden Western Digital, yeni bir HDD ile karşımızda. Oyunseverlere özel olarak üretilen "WD Black P10 Game Drive" 5 TB'a kadar depolama alanı sunarak oyunlarınızın depolanma sorununu ortadan kaldırıyor.

Video oyun sektörü son birkaç yıldır derin bir değişimin içerisinde. Günümüzde piyasaya çıkan oyunlar artık hem grafik özellikleri hem de yüksek boyutlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorlar. Bir dönemlerin en popüler birkaç CD veya DVD aracılığıyla oynanabilirken, günümüz popüler oyunları ise 200 GB'ye merdiven dayamış durumda. Bu da oyun oynamak için çok ciddi bir depolama alanımızın olması gerektiğini gözler önüne seriyor.

Oyunlardaki yüksek boyutlar bilgisayarların sadece depolama alanlarını değil performansı da tehdit eden bir durum. Teknoloji üreticileri de bu durumun farkındalar ve bu sorunu ortadan kaldırabilmek için çalışmalarını sürdürüyorlar. Şimdi ise bellek sektörünün önde gelen isimlerinden Western Digital, sadece oyunseverler için geliştirdiği yeni HDD'lerini piyasaya sürdü. "WD Black P10 Game Drive" olarak isimlendirilen bu HDD'ler, oyun kütüphanenizi güvenle saklayabilmenizi sağlıyor.

WD Black P10 Game Drive

WD Black P10 Game Drive, ilk bakışta bile oyunseverler için üretildiğini gözler önüne seriyor. Ancak bu HDD'nin marifetleri, saymakla bitirilebilecek türden değil. Hem oyun konsolları hem Windows işletim sistemi hem de macOS ile uyumlu çalışabilen WD Black P10 Game Drive, depolama alanı sorununu yok ediyor. Bunun nedeni ise bu HDD'nin 2 TB, 4 TB ve 5 TB'lık boyutlara sahip olan versiyonlarının olması.

Western Digital'in oyunseverlere özel olarak geliştirmiş olduğu bu taşınabilir bellek, sadece 2.5 inç boyutunda. Ancak bu küçük canavar hem eski favori oyunlarınızı hem de yeni keşfettiğiniz ve kütüphanenize eklemiş olduğunuz oyunları depolayabilmenizi sağlıyor. Oyunları bu taşınabilir belleğe yükledikten sonra yapmanız gereken tek şey seyahat ettiğiniz yerdeki bilgisayar veya konsola bağlamak. WD Black P10 Game Drive, gerekli her şeyi sizin için yapıyor.

WD Black P10 Game Drive

Sizler de bir PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One oyun konsoluna ya da Windows veya macOS işletim sistemiyle çalışan bir bilgisayara sahip olabilirsiniz. Eğer depolama alanınız artık eskisi kadar yeterli değil ya da depolama alanınızı genişletmek istiyorsanız, Western Digital tarafından üretilmiş olan WD Black P10 Game Drive'ı tercih edebilirsiniz. Ürünle ilgili hem daha detaylı bilgi sahibi olmak hem de satın almak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

12
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
0
0