Westworld Hayranlarına Bir İyi Bir de ‘Baya’ Kötü Haberimiz Var

0
0
0
0
0
Westworld Hayranlarına Bir İyi Bir de ‘Baya’ Kötü Haberimiz Var
Westworld’ün geleceği konusunda her kafadan bir ses çıkıyordu. Dizinin yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy, dün akşam yaptıkları açıklamalarla son noktayı koydular.

İyi haber şu: Westworld’ün devamı gelecek. Kötü haber ise bunun için 2018 yılına kadar beklemek zorundasınız. 

Dizinin yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy, aralarında yaptıkları konuşmalarda dizinin aynı anda hem senaryosunun yazılmasının hem de oynanmasının çok zor olduğunu anladıklarını söylediler. Ayrıca kendilerinin farklı iki film üzerinde de çalıştıklarını da söyleyen dizinin yaratıcıları, bu sebeple Westworld’e hak ettiği zamanı ayıramadıklarını belirttiler. 

Şu an dizinin 2. sezonu üzerinde çalıştıklarını söyleyen ikili, hayranlarının senaryonun yazımı esnasındaki karmaşıklık seviyesini, birden fazla zaman çizgisini, aynı karakteri oynayan iki aktörü, iki karakteri oynayan tek bir aktörü ve hikayenin genel olarak karmaşıklığını ancak ilk sezonu tamamını izledikten sonra anlayabileceklerini söylediler. Yani bunun kolay bir işçilikle sağlanayamayacağına vurgu yapan Nolan ve Joy,  Westworld’ün sıra dışı konusuyla çok iddialı bir proje olduğunu bildiklerini ve dizinin yayıncı kuruluşu HBO’nun da yeterli kaynaklara ulaşabilmeleri için kendilerine gerekli zamanı verdiğini belirttiler.

HBO’nun diziye tanıdığı tolerans, yalnızca bununla da sınırlı değil. Dizinin prömiyerinin aslında 2013’te gerçekleştirilmesi planlanıyordu fakat daha sonra 2015’e ertelendi. Son olarak da en uygun tarihin 2016 olduğuna kanaat getirildi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0