Westworld'ün 3.Sezonu İçin Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

28
6
2
2
1
HBO’nun popüler dizilerinden bir tanesi olan Westworld’ün üçüncü sezonuna dair yeni fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman, dizinin üçüncü sezonunun Silikon Vadisi’ndeki teknoloji devine gözlerimizi çevirmemizi sağladı.

HBO’nun fenomen dizilerinden Westworld’ün ilk iki sezonu, bir tür tatil yerinde robotik teknolojisinin ve yapay zekânın kullanılması etrafında şekillenmişti. Dizinin üçüncü sezonuna dair yayınlanan fragman ise seyircileri ünlü Silikon Vadisi’ndeki teknoloji devlerine götürecek.

HBO’nun resmi YouTube kanalından yayınlanan fragmanda, bir şekilde dizinin üçüncü sezonunda yer alacak olan Incite Inc. adlı bir şirketin internet sitesine yönlendiren bir bağlantı yer alıyor. Bu kurgusal şirket de Westworld’ün önceki sezonlarında gördüğümüz SXSW’daki etkinliklere benzer bir tanıtım yolunu izliyor.

Yeni sezon

Bu 1 dakika 10 saniyelik videoda Incite’ın kurucu ortağı ve Westworld’ün yeni karakteri Liam Dempsey Sr.’ı görüyoruz. Dempsey, fragmanda şirketinin devrimsel strateji motorunun her şeyi düzeltmek için verileri nasıl kullandığından bahsediyor. Dempsey, konuşmasını ise “tek seçeneğiniz biziz” cümlesiyle bitiriyor. Sanki biraz tehditkâr gibi duruyor.

Dizinin üçüncü sezonunda Dempsey karakterini canlandıran Jefferson Mays’in yanı sıra Scott Mescudi, Lena Waithe ve Breaking Bad ile popülerleşen Aaron Paul gibi oyuncular da yer alacak. Yayınlanan fragmanlara göre yeni sezon bu “tema parkında” değil dış dünyada geçecek.

westworld

İlk sezonu 2016’da ikinci sezonuysa 2018 yılında yayınlanan dizinin üçüncü de sezonu da 2020 yılında seyircisiyle buluşacak. Yani dizi ekibinin nispeten daha uzun ancak kaliteden ödün vermeden çalıştığını söyleyebiliriz.

Dizinin ilk sezonu hayranlar ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişti. Westworld’ün ilk sezonu Metacritic’te 74 puan alırken, ikinci sezonu ise 76 puan almayı başarmıştı. Dizi sezonlarının Rotten Tomatoes puanları ise ilk sezon için %87, ikinci sezon için %86 olarak ortaya çıktı.

Siz Westworld ve ilk iki sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin üçüncü sezonundan sizin beklentileriniz neler? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve teorilerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/11/08/westworld-s4-incite/
28
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
28
6
2
2
1