Westworld'ün Mobil Oyunu iOS ve Android İçin Kullanıma Sunuldu

16
5
3
0
0
İlgi çekici konusuyla hepimizi ekrana kitleyen Westworld'ün ikinci sezonunun ardından, uzun süredir beklenen mobil oyunu da nihayet çıktı.

Westworld'un 2. sezonunun etkisini üzerimizden tam atamamışken 3. sezon onayını aldığını duyduk. Daha şimdiden bir sonraki sezonu merak etmeye başladık. Artık yaratılan evrenler tek bir platform ile sınırlı kalmıyor ve oyunların filmlerini, film ve dizilerin oyunlarını görmeye hayli alıştık. Westworld de bu akıma ayak uydurdu ve Behavior Interactive tarafından geliştirilen oyun, nihayet çıktı.

Hem iOS hem de Android için kullanıma sunulan oyun, hikayenin en başına dönerek bizi birinci sezona götürüyor. Oyunda karşımıza çıkan ilk karakter ise Theresa Cullen. Parkın yöneticisi olarak izlediğimiz karakter, bizden de tam olarak aynı şeyi istiyor; misafirleri mutlu et ve para kazan. Oyun süresince parkın kontrolü elimizde diyebiliriz. Bir yandan yeni 'ev sahibi' robotlar üretirken bir yandan da parka yeni haritalar ve hikayeler ekliyoruz.

Oyunda, dizide gördüğümüz pek çok ana karakter de yer alıyor. Ford'un odasına kadar pek çok önemli detayın yer aldığı oyunda bu tanıdık simaları görebilmek için, geliştirmeleri yaparak hızlıca para kazanmamız gerekiyor. Oyun mağazalarda tamamen ücretsiz ancak tahmin edeceğiniz gibi, oyun içi satın almalar mevcut. Eğer diziyi ve evreni sevdiyseniz, oyundan da keyif alacağınızı söylemek mümkün. Aşağıdaki linklerden oyuna ulaşabilirsiniz, şimdiden iyi eğlenceler.

16
5
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
3
0
0