WhatsApp’a Beklenen Görüntülü Görüşme Özelliği Geldi!

0
0
0
0
0
WhatsApp’ın ha geldi ha gelecek denilen görüntülü görüşme özelliği Android tarafında resmen başladı.

WhatsApp tarafında uzun süredir konuşulan ama bir türlü gelemeyen görüntülü görüşme özelliği nihayet başladı. Şu anda sadece Android kullanıcıları arasındaki beta kullanıcılarına açılan bu özellik ile binlerce Android beta test kullanıcısı görüntülü görüşme yapabiliyor.

Yukarıda örnekle görebileceğiniz gibi sohbet ekranında arama tuşuna bastığınızda “Sesli Arama” ve “Görüntülü Arama” şeklinde size soracak. Ki böylece yanlışlıkla arama derdi de ortadan kalkacak.

Beta testinde olduğu için görüntülü görüşme sonrasında bir de ufak anket yapan WhatsApp, bu test sürecinin ardından Android ve iOS kullanıcılarına güncelleme olarak sunacak. Ayrıca Windows 10 Mobile tarafına da geleceğini düşündüğümüz görüntülü görüşme özelliği için sayılı günler kaldı diyebiliriz.

WhatsApp'ta Beta Test Kullanıcısı Nasıl Olunur?

WhatsApp'a gelen tüm yenilikleri ilk deneyen olmak için Google Play Store üzerinden WhatsApp Messenger'ı arayıp açılan sayfanın en altındaki "Beta Test Kullanıcısı Ol" bölümünden onay vermeniz takdirde kısa süre içerisinde size güncelleme iletilecektir. Böylece WhatsApp beta kullanıcısı olacaksınız.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0